Velkommen til Klisjéhjemmet

Foto Astrid Waller for KK

Hei,

Velkommen til bloggen min her på Klisjéhjemmet 🙂

Jeg heter Trine Midtun og er en 27 år gammel jente som brenner for så mangt. Her på bloggen er jeg så heldig å få vise dere et knippe av interessene mine, der interiør, styling, fotografering og skriving står sentralt.

Bloggen ble til ved en tilfeldighet høsten 2014.. “Hva nå?” tenkte jeg etter en sommer med mye matlaging og en harddisk full av matbilder.

Hva nå, ble til noen måneder med effektiv blogging innenfor mat, som resulterte i en jobb som frilanser for Bogstadveien Magasinet og som fast matspaltist for lokalavisen Bygdanytt. Deretter fulgte en plass på United Bloggers.

 Interessen for interiør tok derimot større og større plass på bloggen og jeg  fikk derfor ulike stylingoppdrag.

Fra å være fulltids-frilanser er jeg nå fast ansatt hos Fjeldheim & Partners som rådgiver for sosiale medier i tillegg til å være stylist. Bloggen min, viser veien jeg tok for å komme dit jeg er i dag – på godt og vondt. Nå jobber jeg med merkevarer som Rema 1000, TRN/Tax Free, CMYK, Møbelringen og Jernia. Interessen for interiør og mat er fortsatt stor, men først og fremst brenner jeg for selvutvikling, digitale medier og inspirerende mennesker.

Spørsmål eller henvendelser rettet mot sponsing, annonsering eller oppdrag, kan sendes på post@klisjehjemmet.no eller via kontaktskjemaet.

Takk for at du kom innom!