Fargespill på soverommet og snapshots fra balkongen ☀️🌴

Soverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom, SengSoverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom, Nærbilde bakvegg

Her er noen bilder av soverommet vårt etter oppussingen. 💛 Jeg fikk ikke tatt bilde av hele rommet denne gangen i sin helhet, fordi jeg ikke finner vidvinkel linsen min.

Nå mangler vi bare å henge opp nye lamper i taket av glass, andre gardiner og beise gulvet mørkere.

Soverommet oppleves som større og lunere etter at vi fikk mer farger inn her. Og ikke minst planter da. Nå er det ikke mindre enn syv stykker her inne… En av de er 12 år gamle, over to meter høy og ble kjøpt på Finn.no for 250 kroner stykke. Det var et syn å kjøre de hjem i min lille Yaris!

Hvordan soverommet var før oppussingen, kan du se her. Vi har mye farger her inne, fordi resten av leiligheten kommer til å gå i ganske mørke jordfarger i form av mørke treplanker og gammel murstein. Det kan du se mer av her.

Soverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom, Balkong detaljer

Ikke minst er det supert å våkne her med dørene på vidt gap nå om sommeren. Det er masse sollys og fuglekvitter i bakgården, som er ganske magisk. Vi bruker mye tid her ute og blir sittende til langt på kveld og da passer det godt at alt føles som en liten oase.

Balkongen er nesten dobbelt så “stor” som det ser ut som på bildene. Likevel er det ganske trangt når vi skal grille her med venner. Vi har snudd det gule bordet utallige ganger for å få plass til nok sitteplasser, men endelig har vi funnet en løsning som fungerer greit.

Nesten alt på balkongen er hjemmesnekret eller bruktfunn. De små barkrakkene fikk jeg av Grefsenkollen Restaurant, som ga vekk 25 stykker. Bordet har vi snekret sammen selv og eplekassene har jeg hatt så lenge jeg kan huske.

Bakgården vår er ikke stor, men det føles ut som vi er i en annen by når vi sitter her ute. Det er ganske deilig 😊❤️

Soverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom, Balkong

Den blå veggen er det veldig mange som har spurt om. Den er ikke så vanskelig å få til, men den er tidkrevende. Jeg har brukt to ulike nyanser av blå, som du finner i dette innlegget.

I tillegg brukte jeg svart, blank maling. Hele veggen er malt med relativt små koster der jeg “smudger” fargene inn i hverandre. Veggen ser derfor ganske levende og annerledes ut, alt ettersom hvordan lyset treffer.

Soverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, SoveromSoverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom

Den gul-oransje veggen har mye mer struktur. Den ble sparklet for å få en grov overflate og malt i tre ulike nyanser av gult og oransje. Her brukte jeg grovere koster, men samme teknikk som den blå veggen fargene “smudges” sammen. Jeg ønsket i egentlig å få den gulere, men nå liker jeg den godt.

Vinduene er malt med svart blank maling for å skape enda en kontrast til den gul-oransje veggen.

Soverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom, Gul veggSoverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom, Balkong

Veggen på motsatt side av sengen består av et stort garderobeskap på cirka fire meter. I tillegg et lite hjørne med kommode og speil ved døren ut mot gangen.

Garderobeskapet som tidligere var hvitt, ble malt i fargen Iron Ore fra Clas Ohlson. Dette var et impulskjøp på en kveldstur ned langs Akerselva. Garderoben dekker hele veggen og har samme fargetoner som veggen på venstre side av soverommet.

Den venstre veggen er en kombinasjon av vanlig matt maling og kalkmaling, malt i samme teknikk som de andre med struktur. Du kan skimte den veggen på et av de øverste bildene, der planten henger fra taket.

Til og med TV’en på veggen er malt i denne kombinasjonen, for å få den til å skli inn i interiøret! Dette var Frank sin idé – og jeg er glad for at jeg slapp å foreslå det selv…

Soverommet, Oppussing soverom, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, SoveromOppussing soverom, Soverommet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interiør, Soverom

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *