Neste prosjekt – Oppussing av stue og kjøkken

Oppussing, Stue, Kjøkken, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Industrial

Oppussing av stue og kjøkken

Vi tilbringer masse tid på kjøkkenet og i stuen sammen med venner og familie. Det er god takhøyde, masse lys og plass til det vi trenger. Likevel hadde vi lyst på mer personlighet. Det skal endres på nå.

Det var deilig å innse at det bare var to små ting i gjøre igjen på soverommet. Dere skal snart skal få se resultatet, forresten! Vi mangler bare gardiner,  persienner og å henge opp den nye lampen som jeg kjøpte for fire måneder siden (!), så er vi good to go.

Per dags dato er alle flater hvitmalte, med ulike gulv i to retninger. Det ønsket vi å endre på, samtidig som vi fikk et litt mer personlig utrykk.

Planløsningen på kjøkkenet består , men alt skal spraymales/males og få svarte fronter. Det er mulig at vi setter inn en kjøkken-øy, men foreløpig har vi to metallhyller fra IKEA stående.

Spisekroken skal være der den er, men blir mørkere med benker i mørkt tre på sikt. Spisekroken består forhåpentligvis snart av murstein og masse planter. Desto mer jungel-følelse, jo bedre.

Her ser du før-bilder av leiligheten slik den er nå: 

Bildene er tatt for noen måneder siden, før jeg kom drassende hit med alle tingene mine.

Oppussing, Stue, Kjøkken, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Industrial

Under ser du resultatet vi trakter etter.

Vi skal ha plankevegg bak hele kjøkkenet og beise gulvene mørkere. Veggen mellom kjøkkenet og stuen skal rives ned til den opprinnelige veggen og åpnes opp, slik at spisekroken og stuen henger mer sammen.

Vi er heldige og har originalgulvet under det blå gulvet i stuen, så her gjenstår det en ganske stor pussejobb.

Syns du resultatet ser bra ut?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *