HER Global Network

Andrea Belck-Olsen, dama bak HER Oslo til høyre.

Altså. Bra damer er noe det har vært snakk om mye i det siste. Både i podcaster, blogger og media generelt. Innenfor alle miljøer – og i alle aldre. Men kan vi egentlig få nok av det?

Jeg syns ikke det.

Jeg inspireres av å se andre lykkes. Ikke minst liker jeg å omgås mennesker med god energi og samme innstilling. Er det personer som også klarer å le av situasjonen når ting ikke bikker helt riktig vei, da er jeg solgt!

I alle år har jeg fulgt med på den svenske bloggeren og seriegründeren Isabella Lövengrip. Hun tar utradisjonelle valg både i forhold karriere og familieliv. Det er litt utenfor den norske “normen” og det er den eneste bloggen jeg er innom hver eneste dag.

Hun er banebrytende og har vist at det å gå fra rosablogg til imperium er fullt mulig. For det er det hun gjør. Innenfor genteknologi, skjønnhetsprodukter, klær og startups. You name it. Når aksjemarkedet i Sverige styres mer av henne enn av kjente investorer, så skjønner man greia.

Den fargerike og glade Tiril Refsnes under workshop med HER Global Network. Tiril er gründeren bak Oslo Raw.

Jeg vil ikke leve hennes liv – og ikke jobbe 12-16 timersdager gjennom hele uka. Men likevel plukker jeg med meg energien hennes og tankesettet over landegrensen.

Hun har lenge frontet HER Global Network i Sverige. Det er et nettverk av kvinner som ønsker å utveksle erfaringer og bygge hverandre opp, både personlig og karrieremessig. Økonomi, personlig utvikling, relasjoner og pepping av hverandre. Klisjé? Kanskje. Men det appellerte veldig til meg.

Jeg ble derfor veldig glad da jeg ble invitert til HERClass for å bli bedre kjent med noen av dem. En av jentene var Tiril Refsnes, som ung gründer startet Oslo Raw. O M G. Det er det eneste jeg har å si om den saken.

Å møte en sprudlende dame som har et avslappet forhold til Raw-food og har laget sin egen vei, inspirerte meg veldig. Hun har det best dersom hun lytter til impulsene for hva hun trenger, istedenfor å følge strikte dietter og mønstre i hverdagen generelt.

Å være åpen, lytte til kroppen og fylle opp med verdi for deg selv – og ikke ut i fra hva som forventes, gir hennes kropp ro og balanse. Sånn funger jeg også. Go with the flow, eller noe i den duren.

Et lite knippe av jentene fra HER på kurs med Tiril Refsnes, gründeren bak Oslo Raw

Jeg har hatt et ganske heftig år, men aldri har jeg kost meg så mye heller. Fordi jeg generelt er ganske åpen – og endelig har fått evnen til å slappe av i forhold til “normen”.

Tiril har forresten gikk ut boken RÅGODT og åpner helt ny kafé nå på EGER i Oslo – i tillegg til den som allerede ligger godt etablert på Adamstuen. Om ikke lenge tar jeg ungene med dit for å spise lørdagsfrokosten i form av kaker.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *