Når de grå hårene kommer…

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Hope Hair, Rabattkode, Frisør 20%

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Hope Hair, Rabattkode, Frisør 20%, Nærbilde

Når de grå hårene kommer

Altså jeg jinxet det. Skikkelig.

Året da jeg ble 27 var noe jeg hadde gledet meg til lenge. Det var lykketallet mitt og jeg hadde på følelsen av at jeg hadde noe skikkelig bra i vente dette året.

Jeg sa det høyt, til og med.

Det skulle jeg aldri gjort.

Det var et år, som på det personlige planet kom med mange utfordringer – og som også ble en bergbane og dalbane yrkesmessig. I perioder følte jeg ingen kontroll. Noe som man for så vidt heller ikke har i en normal berg og dalbane, når jeg tenker meg om. . .

Men samme det. Jeg jinxet det skikkelig. Jeg skulle aldri ha sagt det høyt, at dette året skulle bli mitt beste. Men så lærer jeg da – heldigvis, og ler av det på skikkelig galgenvis med mine venner 😉

Jepp, det ble et år med følelsesmessig kaos. Og heldigvis etterhvert, en aksept over at det meste i livet mitt var kaos, utenfor min kontroll.

Og på toppen av det hele…? Jeg fant mine første grå hår i hodebunnen – som førte til en ukes midtlivskrise (!!!) med litt for mye rødvin.

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Hope Hair, Rabattkode, Frisør 20%, Grå hår

Det var sikkert en litt for sterk sjampo…?

En litt for kald vinter…? 

Min pappas gener…?

Eller rett og slett bare stress…

For dette året var i grunn ganske stress. Og rett og slett en real pain in the ass. Men det var også det året jeg kom «hjem» og fant de menneskene i livet som ble en egenvalgt familie. Relasjoner som har utfordret meg, bygget meg opp, inspirert meg og studert mine grå hår og utfordringer som de skulle vært deres egne.

Det har vært en herlig suppe av reiser, mye vin, mange våkenetter, dansing, parkliv, pusteproblemer, latter og gråt. Det har vært året med flere telefonsamtaler enn normalt og der geografisk avstand i vennskap, ikke betydde noe lenger.

Jeg vet at alt løser seg – og jeg har hatt det fantastisk underveis. Det klarer jeg som regel alltid, selv om det er stiv kuling. Det er heldigvis utallige lyspunkter i hverdagen så lenge man ser på rett plass. Likevel har jeg skjønt at det også er lov å kjenne etter og merke på kroppen at ting går på stumpene løs i perioder. Av og til viser også kroppen av seg selv – at det har vært litt heftig til tider.

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Hope Hair, Rabattkode, Frisør 20%, Bilde 2, Grå hår

Trine Midtun, Rabattkode, Klisjéhjemmet, Frisør, Hope Hair, Grå hår

Det ble ikke helt året for å senke skuldrene, men det ble mitt beste år for læring – som aldri går i glemmeboken.

Rett og slett fordi det var så innholdsrikt på godt og vondt.

Så hva gjør man da? Når man ønsker å ta kontroll over noe STRAKS?

For min del tenkte jeg at NÅ trenger jeg forandring, så jeg ble rett og slett blondine.

Jeg gikk til Cathrine Andresen hos Hope Hair i Posthallen. Hun tok godt vare på både meg og angsten min for å gjøre såpass mye med håret mitt – som jeg ikke har rørt på 14 år, og nå tør jeg å gå enda blondere.

Så om dere også ønsker forandring eller rett og slett trenger å unne dere noe fint før sommeren, får dere -20% rabatt på første behandling dersom dere bestiller time i mai, juni eller  juli ved bruk av rabattkoden “TM18” 😊
Du kan bestille time hos Hope Hair eller ved å ringe 22414140. 

Følg gjerne også Cathrine på Instagram HER

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *