På’an igjen med interiør

Interiørstyling for Designlykke av Trine Midtun

På’an igjen med interiør

De siste to årene har gått med til retail og digital strategi. Noe som har vært kjempegøy, men jeg har også savnet interiør og kreativiteten min.

Den siste tiden har jeg derfor stylet for Henriette Amlie i Designlykke og har også prioritert å møte bransjekollegaene mine igjen, som var veldig etterlengtet!

Mange vet at jeg har en fargerik stil, men jeg tar også oppdrag og veiledninger som innebærer andre type stiler enn den jeg har selv – om noen skulle lure 😊 Så om dere ønsker veiledning eller hjelp til hjemmet eller uteområdet, er det bare å sende en mail eller kontakte meg på Instagram eller Facebook.

Interiørstyling for Designlykke av Trine Midtun

Interiørstyling for Designlykke av Trine Midtun

Her om dagen var jeg innom showroom-leiligheten til Woods for å se nyhetene fra New Works DK. Der ble vi møtt med kaffe, blomster og Gro Anita og Aina  som er utrolig flinke damer.

Lampen du ser på bildet under er fra New Works og det samme gjelder de små som står på bordet. De finnes både med svart og hvit sokkel.

Leiligheten til Gro Anita og Aina  endres hele tiden og er alltid superfin. De er like glad i rustikke materialer som meg – og jeg forelsket meg i alt serviset. Leiligheten ligger rett bak slottet, med balkongen i direkte tilknytning til kjøkkenet. I tillegg er det høyt under taket <3

Pressefrokost, New Works DK, Woods agentur

Pressefrokost, New Works DK, Woods agentur, Bord av kork

Jeg gleder meg til tiden framover og til vi kommer ordentlig i gang med oppussingen selv. Det kribler i fingrene mine!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *