Overraskelsesfest og konfetti

Overraskelsesfest og konfetti for Frank og innflytting i leiligheten. Ted og TrineOverraskelsesfest og konfett på gulvet

Altså. Jeg liker jo bevegelse og at ting skjer.

Litt mye bevegelse ble det likevel, da jeg tenkte det var gøy å invitere til bursdagsfest – en uke etter at tingene mine var kommet til leiligheten.

O m g.

Det var ikke lite som skulle gjøres eller flyttes rundt på, før vi faktisk kunne GÅ på gulvene igjen. Frank skulle jo heller ikke skjønne opplegget, siden det var en overraskelsesbursdag, så jeg var litt svett i topplokket a vi sto der torsdag kveld og leiligheten fortsatt var ganske bombet.

Bestekompisen min kom innom og ønsket oss lykke til med prosjekt-brukbar-leilighet, vel vitende om at jeg hadde invitert til fest to dager etter. Han fikk tilbud om å slå seg ned, men det var vel egentlig ikke så mange steder å sitte.

Overraskelsesfest og konfetti for Frank og innflytting i leiligheten. Frank og TrineOverraskelsesfest og konfetti. Stephanie og Frank

Men vi kom i mål og fikk tidenes helg med rundt 40 personer som vi er glade i. Fredag ble det middag ute og shuffle med et vennepar og Sebastian, før vi startet lørdagen med prøvekjøring av bil og sushi og øl i solveggen. Deretter fulgte mye dansing med Hawai-pynt på hodet på kjøkkengulvet og en søndag med restepizza i senga. Sånn ca rene gulv, ble i tillegg byttet ut med et kilo med konfetti.

I tillegg ble det jubel for ungene da de kom hjem til mange ballonger i leiligheten på mandag. Ted koste seg også på fest og han sovna under dansen på lørdag med glow sticks rundt halsen.

Overraskelsesfest og konfetti, Sebastian, Trine og FrankOverraskelsesfest og konfetti for Frank og innflytting i leiligheten. Sebastian og Frank

Og det beste? Der ER vår i Oslo nå! Når til og med jeg, som alltid er frossen og kald, går rundt i singlet og sandaler. DA er det nesten sommer, da.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *