Stoff-avhengig?

Tekstiler / Stoffprøver til gardiner og puter fra Poesi interiør

Jeg blir helt euforisk de gangene jeg er i en butikk full av tekstiler. Farger, mønstre og gode materialer – er noe av det fineste jeg vet. Hele vennegjengen fikk snapper av meg, da jeg dro hjem med masse stoffprøver fra Poesi Interiør for en liten stund siden.

Stoff-avhengighet kan tolkes litt feil, så vi kan heller si at jeg er avhengig av tekstiler. Vi skal nemlig velge ut gardiner til soverommet og til noen puter, så jeg var på tekstiljakt en liten stund. Hvis du trykker her, kan du se skissene jeg lagde av soverommet vårt slik det skal bli etter oppussingen.

Nærbilde av tekstiler / stoffprøver til gardiner og puter fra Poesi Interiør

Jeg plukket ut noen tekstiler fra Colefax and Fowler og Palazzo-serien fra Osborne and Little. Vi har valgt en veldig sterk farge til gardinene på soverommet og jeg forelsket meg helt i blomstermønsteret fra Osborne som dere ser på bildene.

Litt for feminint syns Frank, men en pute kommer jeg likevel til å snike inn på soverommet. Håper jeg!

Nærbilde av stoff/tekstiler fra Osborne and Little.

Akkurat nå har vi kun noen tynne gardiner hengende, som jeg har brukt i diverse stylinger opp i gjennom tiden. De passer ikke inn, er oppklipte og helt gjennomsiktige. Det er ganske problematisk om morgenen, fordi solen står rett på vinduet vårt i timesvis hver eneste dag og gjør rommet til en badstue. Jeg tenkte ikke på det, da jeg ba Frank plukke ned persiennene… 🙈

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *