Oppussing av soverommet

Oppussing på soverommet er i gang. Dersom du ønsker å lese mer om oppussingen i leiligheten kan du trykke her.

Selv om vi ikke skal slå ned vegger eller gjøre noe drastisk, er det likevel litt som skal gjøres på soverommet.

Gulvet skal pusses og beises. Deretter skal den blå veggen bak sengen males i flere lag med svamper for hånd, for å få fram ulike nyanser av svart, blått, hvitt og havgrønn.

Nye lamper skal henges opp og jeg skal spraymale eksisterende lamper. Gardinstangen og panelovnen  skal også bli gul.

Oppussing, Oppussing av soverom, Soverommet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Norske interiørblogger, Interiør, Interior

Soverommet har til nå vært blått med gule tregulv. Fargepaletten vi har valgt i oppussingen har fremdeles ganske mørke farger, men samtidig er det fargerikt og botanisk

På bildet under ser du hvordan soverommet ser ut nå før oppussing. Vi flytter ingenting rundt, men alle farger skal forandres.

Det fantes ikke en matt og gul kalkmaling med veldig sterk farge, så her måtte jeg trikse og mikse selv. Etter å ha spaklet med grov sparkel/murpuss har jeg blandet en karryfarget, en knallgul og en lysere gul maling fra Jotun.

Deretter har jeg malt lag på lag over hverandre for å få ønsket resultat til og er på jakt etter noen lette gardiner i samme farge knallfarge.

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Interior

Den nye fargepaletten resulterte i en 3D-skisse som dere ser under. Den lagde jeg for lenge siden, før jeg visste at vi bestemte oss for å flytte til Frank.

Photoshop er nemlig min beste venn når jeg kjeder meg på kveldstid, så sendte jeg over skisser til Frank som han godkjente og kom med innspill og endringer til. Jeg startet med kjøkkenet som en ren tilfeldighet, da jeg ikke hadde mer å Photoshoppe hjemme – og klarte heller ikke helt å slippe drømmen om å få flytte inn her.

Oppussing, Oppussing av soverom, Soverommet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Norske interiørblogger, Interiør, Interior

Nå gjenstår det bare å se hvordan det endelige resultatet blir, basert på hvilke materialer vi har å jobbe med. Vi kan allerede skimte resultatet et sted der framme, etter at den ene veggen er sparklet og karmene er blitt svarte. Det var en ganske stor forandring i seg selv.

Jeg kommer tilbake med hvilke fargekoder som er brukt når vi er ferdige. 😊

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *