Jepp – Jeg flytter.

Flytting, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Oppussing, Grünerløkka, jeg flytter

Jepp – Jeg flytter.

Da var det tid for endring. Og denne gangen endrer ting seg både privat og på jobb. Men mest av alt; Jeg tar med meg kofferten, selger halvparten av møblene mine og flytter!

Vi har lenge hatt det i tankene, men ikke visst helt hvordan. Etter litt fram og tilbake falt likevel valget på Grünerløkka. Nærhet til det meste. Venner. Flere soverom og ikke minst god takhøyde var det som fristet mest. Vi har tenkt annerledes og flytter inn til byen med små barn, men vi har det vi trenger her på Løkka.

Nå er vi plutselig blitt en litt annerledes familie på syv. To voksne, to barn, to katter og en hund. Ikke minst leietakeren til Frank, Sebastian, som er blitt en del av familien og en av mine beste venner.

Nå mangler vi bare en papegøye før vi er en hel dyrehage. Den offisielle datoen er 1. mai da jeg får nye leietakere i min gamle leilighet, men jeg har allerede flyttet her på Løkka allerede.

Flytting, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Oppussing, Grünerløkka, jeg flytter

I tiden framover kommer det til å skje ganske mye i leiligheten. Det har begynt å skje litt allerede. Blant annet skal alle gulvene pusses og lakkes på nytt og kjøkkenet skal gjennom en stor forandring. Vi starter renoveringen i mai og kommer over tid til å gjøre det meste selv med litt hjelp fra familie. I tillegg til alt dette skal fasaden i bygården pusses opp, så vi har nok å henge fingrene i.

Det er rart å tenke på at leiligheten min allerede har fått leietakere og at livet nå starter på et nytt kapittel. Da jeg flyttet midlertidig inn på Løkka tok jeg plantene mine med meg også – og de stortrives.

Jeg håper dere har lyst til å følge med videre, når denne bloggboblen nok en gang kommer til  å prioriteres.

Jeg har savnet å være kreativ. Jeg har savnet å være “hands on” og bli inspirert av andre.

Vi sees snart!

Flytting, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Oppussing, Grünerløkka, jeg flytter


I’m moving! 

After hours of discussion, we decided to move into my boyfriend’s apartment at Grünerløkka in Oslo. We lacked bedrooms in my old apartment, missed to have everything we wanted around us, and wanted to have our jobs nearby. We needed more space to our two kids, two cats and our little dog and didn’t want to use many hours in applications to build an extra bedroom in my apartment. New chapter in life, new renovation and new opportunities. Hooray!


Norske interiørblogger, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Interior, Interiør, Oppussing, Grünerløkka, Flytter

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *