Høydepunkter fra 2017

10 Høydepunkter fra året 2017, 2017, Klisjéhjemmet, Trine Midtun, KK, Dagbladet, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, London, København

Høydepunkter fra 2017

2017 har vært et år med masse opplevelser, mye fine folk og en helt ny familie å bli kjent med. Jeg har reist steder som jeg aldri har vært før, vært mer spontan, brukt for mye penger og fått mange nye minner. Jeg har sovet altfor lite, ledd masse, danset masse og hatt vitaminmangel som gjorde at jeg plutselig måtte sove mye likevel. Livet går som alltids opp og ned, men her er mine høydepunkter for 2017.

1.
I begynnelsen av året traff jeg en altfor snill, kul og passe avslappet type, som heldigvis likte meg også med alle mine særheter ❤️ Med på kjøpet kom hans room-mate Sebastian og sønnen hans Manu. I tillegg har vi fått oss katt, så nå fungerer vi som en stor happy, men litt utradisjonell familie. Han har leilighet på Løkka og jeg bruker veldig mye tid der nede. Ingenting slår å danse på kjøkkengulvet med Frank, Sebastian og vennene. Ikke minst balkongen hans mot bakgården.

Siden vi begge har barn, prøver vi oppleve mye sammen når vi har fri og ikke vente med alt til barna blir store. Siden vi er i samme situasjon, prioriterer vi veldig likt, noe som gjør at vi bruker pengene som er til overs på opplevelser sammen 😊

2.
Vi dro ufattelig mye til Tvedestrand der Frank er oppvokst. Her ble det mye låvefester, biljardspilling og lange netter i godt lag. Vi sto bøyd over busker for å klippe ugress og jobbet mye på huset, men sommeren varte ekstra lenge og var ekstra fin i år. Han har også en søster der nede som jeg er blitt veldig glad i. I løpet av året har det blitt noen svipp-turer ned dit, både på nattestid for å hente vinterdekk og i helgene sammen med barna.

10 Høydepunkter fra året 2017, 2017, Klisjéhjemmet, Trine Midtun, KK, Dagbladet, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, London, København10 Høydepunkter fra året 2017, 2017, Klisjéhjemmet, Trine Midtun, KK, Dagbladet, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, London, København

3.
Jeg dro på tur med barndomsvenninnene mine til Slovakia og Krakow, der en av jentene studerer. Vi koste oss masse og overlevde heldigvis tidenes verste taxitur. I tillegg tok jeg meg også en svipptur til København med en av mine beste venner. Vi ruslet rundt i hele København og kjøpte mye rar kunst til å ha på veggene. Neste gang kjører vi ned med varebil, men vi må skaffe oss større vegger i leiligheten først…

4.
Jeg holdt masse foredrag og holdt meg altfor mye våken på nattestid for jobben. Det har vært en spennende, hardt og lærerrikt år! Ikke minst har jeg truffet masse spennende mennesker og fått en ny bestevenn som er nesten like rar som meg! Jeg passer på å kjefte når han ikke spiser, forer han med sjokolade eller cola og han sørger for at jeg tar livet litt mer med ro 😊

10 Høydepunkter fra året 2017, 2017, Klisjéhjemmet, Trine Midtun, KK, Dagbladet, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, London, København

5.
Jeg trosset rare blikk og utsagn – og dro på raves før frokost for å få sommeren til å vare enda litt lenger. Her traff jeg gamle kjente og nye spennende mennesker som jeg fortsatt har kontakt med. Jeg var et A-menneske FØR, men ikke nå. Så det var vanskelig å overleve dagen på jobb etter et rave klokken 06.30. 🙄

6.
Leiligheten tok form  og jeg fikk ferdigstilt plankeprosjektet med god hjelp fra min handy spanjol. Han har hjulpet både med montering av møbler, snekring av vegger og montering av skap. Dette var en del av sommerferie-prosjektet. 💞🙄

Det var rundt 300 planker som skulle kuttes, beises i flere omganger og tørkes ute på balkongen. Jeg kjøpte materialer som var B-vare, så hele prosjektet med plankene kom på rundt 3000 kroner. Jeg er litt glad i dag for at jeg ikke visste hvor mye arbeid og timer som lå i denne jobben, men det var verdt det til slutt.

10 Høydepunkter fra året 2017, 2017, Klisjéhjemmet, Trine Midtun, KK, Dagbladet, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, London, København

7.
Jeg fikk skrevet om ting som betydde mer for meg enn det interiør gjør. Saken om spiseforstyrrelsene ble delt av både KK, Bygdanytt og Dagbladet i løpet av året og jeg fikk mange fine tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente mennesker. Det er hyggelig å få brukt bloggen til å dele noe som ikke er så overfladisk og jeg leser først og fremst bloggere som tør å vise både gode og dårlige sider ved seg selv. Jeg har hatt fine mennesker på sidelinjen og ikke fått noen kjipe kommentarer rundt saken.

10 Høydepunkter fra året 2017, 2017, Klisjéhjemmet, Trine Midtun, KK, Dagbladet, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, London, København

8.
Jeg fikk sett hele familien – flere ganger! Både på grunn av jobbreiser til Bergen, men også svippturer i helger og til jul. Flere av jentene i familien er i den samme vennegjengen, så det er utrolig koselig å ha et ekstra bånd som familie i tillegg. Selv om vi er langt fra hverandre, holder vi kontakten daglig og er flinke til å gi hverandre oppmerksomhet i hverdagen. Jeg gleder meg til mange år sammen med dere! ❤️

10 Høydepunkter fra året 2017, 2017, Klisjéhjemmet, Trine Midtun, KK, Dagbladet, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, London, København

Foto: Astrid Waller for KK

9.
Etter fire år, traff jeg endelig en av mine beste venner igjen. Selv om vi har hatt kontakt daglig, var det fint å endelig kunne sees igjen! Det føltes som i går, og hun betyr enormt mye for meg. Vi har kjent hverandre siden folkehøyskolen for rundt 8-9 år siden, da vi tilfeldigvis hadde dører ovenfor hverandre. Hun var den første jeg ringte til da jeg skulle få Olav, og den første jeg sender melding til om jeg trenger å blåse ut litt. Vi har en intern humor som ikke burde vises offentlig og hun er en av de kuleste menneskene jeg kjenner.

10.
Jeg vet at det til tross for masse medgang – og like mye motgang, kommer til å bli et fint 2018, uansett hva som skjer. Jeg er mer takknemlig enn før, er flinkere til å sette foten ned og kommer meg alltids på beina i trøblete perioder. Best av alt er de menneskene som jeg har i livet mitt, som har vært der fra før og kommet inn i livet mitt det siste året. Jeg håper de blir der for evig og alltid 😇

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *