Uken som gikk – Jetsetliv og hanglete kropp

Jetset, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Workshop, Foredrag, CMYK Accessories, Norske interiørbloggere, Norske styliser

Den siste uken har vært hektisk, men fantastisk. Jeg klyper meg ofte i armen over å få lov til å jobbe sammen med kollegaene mine, ta del i så mange ulike prosjekter og bli pushet ut av komfortsonen min fra uke til uke. I tillegg har jeg truffet en fantastisk fin fyr med  en liten gutt og har venner som aldri er langt unna.

Siste helg i London var fantastisk, men jeg trakk pusten ekstra dypt på søndag kveld i forkant av uken som skulle komme. Det var mye som skjedde på jobb, samtidig som jeg skulle holde workshop i Bergen for 20 butikksjefer, gjøre butikkbefaring med kollegaene mine og ha intervju med lokalavisen i Arna i forbindelse med dette blogginnlegget. Mamma møtte meg på flyplassen for en kaffekopp, før jeg fløy tilbake igjen.

Jetset, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Workshop, Foredrag, CMYK Accessories, Norske interiørbloggere, Norske styliser

Det var noen dager med minimalt av søvn, før det deretter bar direkte videre til Kristiansand og Tvedestrand. En liten jetsetuke som jeg egentlig elsker, men gjennom hele uken hadde jeg feber og en hanglete kropp.

Så på mandag smalt det. Nå ligger jeg i sengen hjemme og prøver å jobbe litt hjemmefra. Olav er også nede for telling, så her går det i ferdigmat og koffertene står på gulvet fortsatt.

Jeg ligger stirrer i taket over prosjektene som jeg gjerne skulle holdt på med, men kroppen tillater det ikke. Jeg gleder meg til å bli skikkelig i form igjen ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *