Svipptur til London

Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil

Lykketallet mitt er 27 og jeg har strengt tatt bestemt meg for at dette skal bli det beste året i livet mitt. Hittil har det startet bra. To uker, proppfulle av oppussing, venner, bilkjøp og Londontur (!). Endelig kom jeg meg dit, takket være typen.

Vi bodde på Grange Fitzrovia Hotel som var rett i nærheten av Soho. I mangel på å kunne bruke minibaren, gikk vi til innkjøp av store mengder isbiter da vi skulle ha iskrempause på hotellrommet. Det var et fint hotell som jeg kan anbefale videre.

Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil

Siden vi ikke hadde så lang tid, hadde vi et par ting på agendaen som vi gjerne ville få med oss. Blant annet Portobello Market og få gått litt rundt om kring i Soho. Jeg skulle gjerne vært her noen dager til for å få sett enda mer, men jeg regner med at det blir noen flere turer i løpet av året. Ikke nødvendigvis hit, men til Paris, Amsterdam eller Barcelona.

Portobello Market ligger i Notting Hill og er et stort område med boder og små butikker. Der ble vi møtt av et mylder av mennesker og hundrevis av de små bodene med nips og matretter. Ikke minst utrolig mange små vintage-butikker som jeg måtte innom. Lysekrone etter lysekrone, men dessverre altfor lite bagasjeplass.

Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil

Det var også på dette tidspunktet cravingen etter is tok overhånd. Bodene tok bare kontanter, så vi fikk dessverre ikke slukket iskrem-cravingen her. Så dersom dere skal dit er det greit å være forberedt! ☺️

Portobello hadde også butikker med kule installasjoner som den på bildet over. Symaskin, etter symaskin i et industrielt fabrikklokale – akkurat som jeg liker det. Ikke minst små gater med mursteinshus og brostein.

Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil

Frokosten lørdag morgen tok vi på Lantana Café i nærheten av hotellet vårt. Der serverte de verdens beste French Toast, som jeg definitivt kommer tilbake for å spise.  Jeg elsker å starte dagen med noe søtt og det kunne derfor ikke passet meg bedre.

Det var en liten hyggelig café og alle bordene var fulle, så det kan lønne seg å bestille bord om du skal hit rundt åpningstider. Vi var ikke like raske på avtrekkeren, så vi kom ikke dit før rundt klokken 12. Om du skulle være uheldig å ikke få plass, er hele den lille gaten full av små spisesteder, så her er det gode muligheter for frokost.

Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil

Litt shopping fikk jeg gjort, selv om vi ikke var her for shoppingens skyld. Blant annet fant jeg en skikkelig knæsj veske som nå erstatter den glorete, 8-år gamle og hjemmesydde paljett-toalettvesken min. Likevel klarte jeg å finne meg en vintage paljettkjole i gull, så litt glorete er jeg vel strengt tatt fortsatt.

Jeg fant også verdens fineste knotter til å ha på skapene på soverommet, som jeg gleder meg til å vise dere. De fant jeg på Anthropologie på Selfridges og de har veldig fine detaljer.

I tillegg er jeg på jakt etter rammene i bildet over. Jeg har funnet de på Ebay og det går nok ikke lang tid før jeg bestiller de derfra, dersom jeg ikke finner de et annet sted. Vi trålte hele Selfrigdes to ganger for å finne de, men vi ble bare sendt rundt i ring av de ansatte. Rammene var tydeligvis ikke der.

Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil

De fleste tingene jeg endte opp med å ta bilder av, var bygninger og installasjoner og dekorasjoner på kaféer. Det er typisk meg. Om jeg er på tur alene, kan jeg fint være fornøyd med å rusle rundt uten en plan, kun fordi jeg elsker å se på bygninger og ta inn alle inntrykkene. Drikke litt vin på en kafé, skrive litt, ta bilder og rusle videre.

Det fikk jeg nå også, heldigvis. Jeg skulle bare ønske at jeg hadde tid til å være der enda lenger, men den muligheten tror jeg kommer en annen gang også. Akkurat nå trekker jeg pusten i den travleste uken på lenge. I løpet av en uke skal jeg rekke over London, Oslo, Bergen, Tvedestrand og Kristiansand. Noe i jobbsammenheng og noe ikke. Nå er jeg nesten midt i uka og i morgen er det avreise til Bergen.

Vi sees!

Trine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, StilTrine Midtun Klisjéhjemmet, London, Portobello Market, Norske interiørbloggere, Interiør, Reise, Travel, Interiør inspirasjon, Jobb, Stil

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *