I helgene står jeg aldri stille…

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Norske stylister, Norske interiørbloggere, I helgene står jeg aldri stille,

Helgene står aldri helt stille hjemme hos meg. Enten jeg er hjemme alene, har besøk eller har barnefri. Forrige helg var ikke noe unntak. Taket i gangen og på soverommet er ferdig sparklet og denne uken har jeg malt. I tillegg har jeg pusset og malt en gammel trehylle til å ha på badet. Det hele er en fortsettelse på det store plankeprosjektet.

Det meste gjør jeg selv etter at sønnen min har lagt seg, nå med litt hjelp fra kjæresten min og med pappa tilgjengelig på telefon om noe går skikkelig på tverka. Det gjør det sjeldent, men det er i blant han som får meg til å tenke meg om, før jeg går i gang med de aller største prosjektene…. På bildet ser du outfiten min når jeg pusser opp. Flekkete klær og stjernetøfler, en interiørblogger verdig 😉

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Norske stylister, Norske interiørbloggere, I helgene står jeg aldri stille

Leiligheten begynner å ta skikkelig form og uken har flydd forbi. Middagsbesøk med venner, skolestart for sønnen min, hverdagsrutiner og mye jobb. Men i dag venter faktisk London på meg! ❤️

Omg, jeg gleder meg! Som mange av mine venner vet, hadde jeg bodd i London nå dersom hverdagen hadde tillatt det. London, eller Løkka, så klart. Hvis du vil følge meg på turen, kan du legge meg til på Snapchat eller Instagram.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *