Årets interiørmiddag

Årets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylisterÅrets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylister Årets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylister

Psst! Alle bildene herfra er tatt av Hanne Erøy, så all bildekredit går til deg denne gangen.. ❤️😊 

En gang i året arrangerer Polhem PR en hyggelig interiørmiddag for hele bransjen. Det er en fin anledning til å få snakket med mennesker vi ikke har rukket å treffe i løpet av året. Redaktører, stylister, bloggere og leverandører, mye god mat og inspirerende historier fra bransjevenner. Jeg håper det er en tradisjon som holder seg i årene framover også.

Denne gangen var vi i Nedre Gate på Grünerløkka og vi fikk en flott middag servert av Flying Culinary Circus. Jeg rakk til og med å ta meg et glass vin på Løkka etterpå før himmelen åpnet seg og jeg løp hjemover.

Selv om jeg har vært fokusert på andre ting enn bloggen en stund, er det en hyggelig påminnelse på hvor alt startet og alle de fine menneskene jeg har møtt underveis. Bloggen er helt klart noe jeg vil fortsette med – mye fordi man treffer så mange spennende mennesker. Så jeg tar vare på de små øyeblikkene og minner meg selv på hvor det hele startet – og hvorfor noen veier er for gode til å legge bort for godt.

Årets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylisterÅrets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylisterÅrets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylisterÅrets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylister

Jeg satt ved siden av to av jentene fra Polhem PR som jeg ikke kjente fra tidligere. Ved siden av meg sitter Kamille-redaktør Åshild Breian som jeg var så heldig å få sitte ved siden av denne gangen. Ovenfor oss sitter stylist Line Dammen og fotograf Sturla Bakken – som jeg håper å få jobbet sammen med om ikke så lenge. Han er ekstremt god på naturlig lyssetting og har et fantastisk studio på Alnabru som jeg håper på å få besøkt snart.

Bak hodet til Sturla sitter John André Hanøy, som er en av de mest inspirerende menneskene jeg kjenner. Vi satt sammen på interiørmiddagen i fjor og ble sittende å prate i mange timer. Han er stylist, lampedesigner, interiør-entusiast, katte-elsker og inkubator for utallige prosjekter rundt om kring i Oslo. Han eide Koma i sin tid og har en finger med i spiller i både YME og Blender i tillegg til å ha et designsamarbeid med Tom Wood.

Nå åpner han også sin egen butikk på Løkka, og det kan dere glede dere til! Han har en finger med i absolutt alt – og dere har garantert vært borti arbeidet hans, som spenner fra fashion til butikk-konsepter. Å treffe mennesker som tør, tenker annerledes og er en motor i større prosjekter, det inspirerer meg veldig.

Årets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylisterÅrets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylisterÅrets interiørmiddag, Polhem PR, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Norske stylister

Som dere ser på noen av bildene over, var fargene som preget årets interiørmiddag burgunder, lilla, blått, grønt og gull. Det er fremdeles mye velour, tapeter med fargesterke mønstre og de grønne plantene holder fortsatt stand.

Velour eller grønne planter takker jeg ikke nei til. Tapeter er noe jeg ofte faller pladask for, men jeg har aldri brukt det i leilightene som jeg har bodd i. Likevel er det noen av printene som kunne vært perfekt i en ramme, syns jeg.

De fleste tapetene i utstillingene var fra Borge Tapet,  sofaer og møbler fra Sofa Company og Ellos. Interiør fra Ellos, Royal Design og Nille. Bordet var dekket med servise fra Tilbords og alle planter var levert av Plantasjen.

Takk til Lise for en flott middag og for at du har gjort dette til en tradisjon! 😊😇


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *