Velkommen til min arbeidsnarkomane familie

Mamma er nordlending og pappa er oppvokst i en gründerfamilie på Vestlandet. De har jobbet sammen så lenge jeg kan huske. Vi var en familiebedrift hele gjengen. Team-følelse over en lav sko. Avgjørelser ble tatt rundt middagsbordet og det var fri dialog. Vi tok i et tak, alle mann – slik var det alltid. Ut i båt, rundt på kurs og foredrag. Det var alltid jobb, dag og natt – både i ferier og i helger.

Likevel var det også balanse med kos og samhold. Pappa hadde alltid gode råd og mamma kom alltid kjørende i båten sin fra jobb klokken 15.15. Det var en tid jeg ofte tenker tilbake på og savner.

Slik entusiasme og arbeidsmoral, smitter. Det er noe som ligger innprentet i ryggmargen når du skaper din egen vei. Til tider har det for min del, vært en hemsko. Rett og slett fordi jeg konstant har følt at jeg har glemt noe viktig, eller burde holde på med noe. Heldigvis har jeg blitt roligere og funnet ut at det går an å slappe av, til tross for mange prosjekter.

Familie, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Samhold, Teamfølelse, Norske interiørbloggere, Norske stylister, Norske interiørbloggere

Likevel er vi fremdeles arbeidsnarkomane. Hele gjengen, tror jeg. Jeg tror vi –  alle som en, blir veldig dedikert i det vi holder på med. Enten det er i privatlivet vårt eller på jobb. Hadde du fulgt med den gærne gjengen min på Snapchat, hadde du sett oppussing, snekring og hagearbeid fra alle kanter. Hjemmelagde rundstykker i hopetall og snekring av ski-bod på impuls på hytta. Vi er like alle mann. Har de samme genene og den samme driven innprentet i ryggmargen. En egenskap som jeg er takknemlig for og som jeg er glad for å ha arvet.

Familie, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Samhold, Teamfølelse, Norske interiørbloggere, Norske stylister, Norske interiørbloggere

Jeg savner familien min ekstremt. Søsteren min og hennes fire barn i Bergen. Mamma og pappa. For å ikke glemme bestevenninnen min og vennegjengen. At både min bror, familien hans og resten av gjengen er samlet på samme plass. Jeg har valgt å bo et annet sted, “langt” unna stedet der jeg er oppvokst. Vi er langt fra hverandre i distanse, men gjennom alle meldinger og oppdateringene, er jeg likevel rett i nærheten av lagfølelsen som vi alltid har hatt hjemme. Det kan ingen ta i fra oss <3


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *