Mitt første og siste tyveri

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske stylister, Klatreplanter, Tyveri, Norske bloggere, Interiørblogg, Flowers

Det kom vel ikke akkurat som en overraskelse, at mitt første og siste tyveri skulle skje på Løkka. Det var kanskje heller ikke særlig overraskende at det skulle bli planter.

Jeg var ikke akkurat vond å be, da bakgården på Løkka, som jeg stadig frekventerer i, tilfeldigvis er overgrodd av klatreplanter. “Hva med å ta med deg noen?” var det en som forsiktig foreslo. Så da var det bare én ting å gjøre; Fram med bæreposene, jord på nevene og løpe hjem usett med posene fulle av planter.

Enda mer av Løkka inn i leiligheten min.

Nå har jeg fått plantene trygt plassert i litt jord – og jeg satser på at de overlever de også. Jeg aner ikke om det er mulig å få sånne planter til å overleve innendørs, men jeg krysser fingrene for det. De er hakket finere, enn den frittstående klatreplanten i plastikk som har hengt på en spiker i gangen, tross alt…. 😉


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *