Status quo – Verandaprosjektet

Sommer, Mestergrønn, Veranda, Balkong, Pynt av balkong, Klisjéhjemmet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Verandaprosjektet, Hvordan pynte veranda, Planter, Blomster, Botanisk balkong, Urban interior, Industrial interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske stylister, Norske bloggere, Norske stylister

Verandaprosjektet tar form. Det er ikke lenger et grønt golf-teppe over treverket og jeg har tryllet fram møbler som passer størrelsen på balkongen. Jeg gledet meg veldig til å kunne bruke balkongen igjen, men det tok litt tid å finne ut hva jeg hadde lyst til å ha der. Nå har derimot et jernbord med gamle treplater kommet på plass  – i tillegg til gamle, gule skolestoler. På Løkka fant jeg også en grønn-blå vinballong med jernstativ, som jeg bruker til blomster.

Akkurat som mange andre ting da jeg var yngre, var for eksempel blomster en ikke-interesse. De døde så fort jeg kikket på dem – og jeg kunne ikke skjønne hvorfor damer brukte tusenvis av kroner på å pynte i hagen.

Vel, den interessen har endret seg. Nå har jeg botanisk hage på verandaen – og desto flere planter innendørs. Av og til føles det nesten som å ha et ekstra kjæledyr hjemme. Du kan verken reise bort eller ignorere dem om det ikke passer. Da skriker de etter oppmerksomhet eller dør, før du vet ordet av det.

Verandaprosjektet, Hvordan pynte veranda, Planter, Blomster, Botanisk balkong, Urban interior, Industrial interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske stylisterVerandaprosjektet, Hvordan pynte veranda, Planter, Blomster, Botanisk balkong, Urban interior, Industrial interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske stylisterVerandaprosjektet, Hvordan pynte veranda, Planter, Blomster, Botanisk balkong, Urban interior, Industrial interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske stylister

Nå har heldigvis plantene overlevd i to år. De har fått sine vannerutiner og plantefamilien har blitt utvidet med planter på balkongen. Blomsterkasser, next?!

Heldigvis er ikke blomster  den verste lasten å ha. Det kunne vært verre. Å gå på en smell med fire buketter fra Mestergrønn til 220 kroner, sprenger ikke budsjettet. Det preget leiligheten i går, da jeg hadde en blomsterbukett i hvert eneste rom. Er det sommer, er det sommer, ikke sant? 🙂

Verandaprosjektet, Hvordan pynte veranda, Planter, Blomster, Botanisk balkong, Urban interior, Industrial interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske stylisterVerandaprosjektet, Hvordan pynte veranda, Planter, Blomster, Botanisk balkong, Urban interior, Industrial interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske stylister

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *