Steg for steg til sommerlig festbord

Steg for steg til sommerlig festbord, er en post som forhåpentligvis gir litt inspirasjon til pynting av bordet. Forhåpentligvis får du også lyst til å be venner og familie på middag i månedene som kommer 🙂

Steg for steg til sommerlig festbord, Steg for steg - sommerlig festbord, sommerlig festbord, festbord, Styling, Norske interiørbloggere, Norske matbloggere, Interior, Table decoration, Festbord, Festbord til 17. mai, konfirmasjonsbord, Sommerfest, Styling, Summer, Cozy Room, TGR, Søstrene Grene, Bordpynt, Sommerlig bordpynt, Hvordan pynte festbordet, Hvordan pynte bordet, Steg for steg, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY


1.

Legg en liten skjærefjøl på høyre side av en rund og lys spisebrikke. Brikken er fra Cozy Room og trefjølen er fra TGR. Lignende trefjøl finnes også på Søstrene Grene. Serviset lar du ligge på trefjølen.

Steg for steg til sommerlig festbord,Steg for steg - sommerlig festbord, sommerlig festbord, festbord, Styling, Norske interiørbloggere, Norske matbloggere, Interior, Table decoration, Festbord, Festbord til 17. mai, konfirmasjonsbord, Sommerfest, Styling, Summer, Cozy Room, TGR, Søstrene Grene, Bordpynt, Sommerlig bordpynt, Hvordan pynte festbordet, Hvordan pynte bordet, Steg for steg, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY

2.
Legg en stor middagstallerken over spisebrikken.

Steg for steg til sommerlig festbord, Steg for steg - sommerlig festbord, sommerlig festbord, festbord, Styling, Norske interiørbloggere, Norske matbloggere, Interior, Table decoration, Festbord, Festbord til 17. mai, konfirmasjonsbord, Sommerfest, Styling, Summer, Cozy Room, TGR, Søstrene Grene, Bordpynt, Sommerlig bordpynt, Hvordan pynte festbordet, Hvordan pynte bordet, Steg for steg, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY

3. 
Legg en frokosttallerken over middagstallerkenen. Gjerne en i samme serie, men det er også fint å kombinere ulike tallerkener, så lenge de først og fremst er lyse i fargene.

Steg for steg til sommerlig festbord, Steg for steg - sommerlig festbord, sommerlig festbord, festbord, Styling, Norske interiørbloggere, Norske matbloggere, Interior, Table decoration, Festbord, Festbord til 17. mai, konfirmasjonsbord, Sommerfest, Styling, Summer, Cozy Room, TGR, Søstrene Grene, Bordpynt, Sommerlig bordpynt, Hvordan pynte festbordet, Hvordan pynte bordet, Steg for steg, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY

4.
Legg en bordskåner i skjell over frokosttallerkenen. Denne er fra Cozy Room og finnes i ulike utførelser.

Steg for steg til sommerlig festbord, Steg for steg - sommerlig festbord, sommerlig festbord, festbord, Styling, Norske interiørbloggere, Norske matbloggere, Interior, Table decoration, Festbord, Festbord til 17. mai, konfirmasjonsbord, Sommerfest, Styling, Summer, Cozy Room, TGR, Søstrene Grene, Bordpynt, Sommerlig bordpynt, Hvordan pynte festbordet, Hvordan pynte bordet, Steg for steg, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY

5.
Brett sammen en stoffbit med blonder. Denne kan brukes som serviett eller for gjestene å ha i fanget. Billig metervare av stoff fås kjøpt på Stoff og Stil og det kan enkelt vaskes i vaskemaskinen etter bruk. Bind serviettene sammen med litt hyssingtråd etter eget ønske og pynt med en liten eucalyptusgren eller to.

Produkter brukt i styling:

Krystallglass – Frederik Bagger
Blomster – Mestergrønn
Spisebrikker – Cozy Room
Servietter – Stoff & Stil

Lykke til!

Del gjerne på Facebook om du syns det var inspirerende 🙂


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *