Status quo – Plankeprosjektet

Planker, Plankeprosjekt, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Norske interiørbloggere, Stylister, IKEA, Oppussing, Renovering, Grünerløkka

Etter mange sene dager og kvelder med plankekutting, maling og finjustering, er endelig både plankevegg på soverommet og i gangen på plass! Med god hjelp, snille og nysgjerrige naboer, musikk og en smule tålmodighet ser det endelig ut som at prosjektet har en ende.

Det er utrolig deilig å begynne å se resultatet ta form – og jeg er uendelig glad for at jeg turte. Det blir en veldig fin kontrast til murveggene og leiligheten fikk mye mer “Løkka-preg” med en gang. Siden jeg egentlig ønsker å bo på Løkka, men ikke gjør det nå, får jeg flytte litt av Løkka inn i leiligheten.

Planker, Plankeprosjekt, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Norske interiørbloggere, Stylister, IKEA, Oppussing, Renovering, Grünerløkka

Å bruke rustikke og mørke planker i to rom i leiligheten, kan fort bli hyttete. For å balansere det, har jeg bestilt nye garderobeskap fra IKEA og kjøpt postere som skal henges opp på soverommet. Jeg visste akkurat hvilke postere som jeg var ute etter og tilfeldigvis ramlet vi over dem i København forrige uke. Da var det for dumt å la de bli hengende igjen der… 🙂

Nå skal de gamle skapene rives på soverommet, før det nye blir levert neste uke. Så mangler bare gammeldagse og brede lister, sparkel i taket og enda en dose med tålmodighet til for å bli helt ferdig!

Planker, Plankeprosjekt, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Norske interiørbloggere, Stylister, IKEA, Oppussing, Renovering, Grünerløkka

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *