Den beste frokosten, den får du her…

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Interiørbloggere, København, Frokost i København, De beste spisestedene i København, Fars Dreng.

Jeg er ikke den som drar på tur med planlagt reiserute. Det er ikke alltid en fordel, men noen ganger havner man også inne på de koseligste stedene, med den beste maten og treffer helt nye bekjentskaper. Men nok om det… Vi ramlet inn på et sted som jeg vil tipse dere om, som ligger rett i nærheten av Strøget – som alle uansett drar innom når de er i København.

Fars Dreng ble kåret til det beste stedet for “morgenmad” i 2017 – og det er ikke uten grunn. Vi tok turen innom for frokost og alt vi fikk servert var verdt hver eneste krone. Et pluss for meg, var også at jeg kunne flyttet rett inn i lokalet deres, men det får bli en drøm til en annen gang. Ta turen hit da,  dere!

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Interiørbloggere, København, Frokost i København, De beste spisestedene i København, Fars Dreng.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *