Jeg samler på mennesker

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Samle på mennesker, Norske stylister, Oslo

Jeg samler på mennesker

Flere som kjenner meg, har hørt meg si at jeg samler på mennesker. Det handler ikke om det å putte dem fysisk i sekken, men om små øyeblikk som har satt dype spor.

Noen mennesker har en unik evne til å formidle entusiasme, pågangsmot og energi til andre. Denne energien kan være god eller vond – og jeg er oppmerksom på begge deler i møte med andre mennesker.

For hvert møte eller samtale, sitter man ofte igjen med et inntrykk. Jeg velger med å feste meg med de gode øyeblikkene og betrakte de mindre gode på avstand. Man kan lære noe av både god og dårlig energi – og man kan også i stor grad, velge hva man ønsker å ta med seg videre.

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske bloggere, Samle på mennesker, Norske stylister, Oslo

På denne måten har jeg noen få mennesker med meg hele tiden. De som har inspirert, våget, ønsket og drømt. De som har sett meg, vist seg selv eller inspirert meg til å tenke annerledes. Disse menneskene samler jeg på.

Det er ikke sikkert at disse menneskene tenker det samme om meg, men for meg betyr disse møtene likevel mye. De som er “med” meg, vet også godt at jeg har tatt vare på øyeblikkene.

For uansett hvor kort eller lenge et møte varer, kan minner alltid være med deg.

De få, men mange stjernene.


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *