Er det slutt nå?

Er det slutt nå?, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Trine Midtun, Kreativitet, Interiør, Prosjekter, Klisjéhjemmet

Gjennom hele oppveksten min har jeg hatt bølger av kreativitet som strengt tatt har tatt helt over. Infallet kommer plutselig – gjerne altfor nærme leggetid, og gir seg ikke før jeg har gitt etter. Malerkost etter malerkost, prosjekt etter prosjekt – lite som stort. Igjen og igjen.

Slik har det vært så lenge jeg kan huske. De utallige timene med tegneblokken. Timene i klasserommet med tegning på klassekamerater og drømmer om å bli tattovør eller interiørstylist. Skraping av tapét på veggene for hånd under oppussing, rett og slett fordi jeg ikke klarte å vente på riktig utstyr. Butikkene var  stengt. Det var jo tross alt søndag og nesten midnatt.

Er det slutt nå?, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Trine Midtun, Kreativitet, Interiør, Prosjekter, Klisjéhjemmet

Jeg tror mange kreative sjeler elsker bølgedalene, like mye som de hater dem. Det kommer som et enormt kick, samtidig som det dabber av igjen. Hver gang det dabber av, lurer man også på om kicket noen gang kommer tilbake. Har jeg ikke mer å gi? Er det tomt for kreativitet nå?

Ofte er det i slitsomme perioder at kicket kommer. Da man har mest å drive med og glasset egentlig er altfor fullt. Det virker som kroppen slår inn et ekstra gir – og tilegner deg et ekstra prosjekt. Du må jo tross alt ha litt mer å gjøre.

For meg blir disse prosjektene likevel avkobling. Sparklingen av veggene får meg til å roe ned og tenke. Malingen på verandaen til å sette pris på det jeg fikser og lager. Musikk når jeg holder på, malingflekker i håret og sparkel på buksebenet.

Heldigvis, tar det forhåpentligvis aldri slutt.


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *