Marijuana og oppturer

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, interiørblogg, Norske bloggere, Sosiale medier, jobb, Stylist, KK, KK Magasinet, KK.no, Tone Kroken, Yvonne WilhelmsenTrine Midtun Klisjéhjemmet, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, interiørblogg, Norske bloggere, Sosiale medier, jobb, Stylist, KK, KK Magasinet, KK.no, Tone Kroken, Yvonne Wilhelmsen

2016 – Marijuana og oppturer

2016 var et år fylt av kontraster. Jeg gikk fra å jobbe med bloggen og alt som var rundt, til en jobb der jeg ikke fikk lønn på et halvår. Det var virkelig en utfordring, med en sjef som ikke var tilstede og lot kundene røyke Marijuana da de var innom kontoret. Det var et grusomt sted, samtidig som den eneste måten å klare seg på ble å måtte le av hele opplegget.

Heldigvis ville tilfeldighetene det slik, at jeg endte opp et sted som jeg virkelig elsker. Med kollegaer som smiler, jobber hardt og med spennende utfordringer hver eneste dag. Hardt, lærerikt, skummelt og gøy. Likevel var 2016 oppturer og nedturer, oppussing og samlivsbrudd. Hele året gikk kjempefort, men jeg sitter igjen med erfaringer som jeg virkelig ikke ville ha vært foruten.

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, interiørblogg, Norske bloggere, Sosiale medier, jobb, Stylist, KK, KK Magasinet, KK.no, Tone Kroken, Yvonne WilhelmsenTrine Midtun Klisjéhjemmet, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, interiørblogg, Norske bloggere, Sosiale medier, jobb, Stylist, KK, KK Magasinet, KK.no, Tone Kroken, Yvonne Wilhelmsen

Nå ser jeg tilbake og jeg ser framover. På enda mer oppussing, enda mer kjærlighet og enda flere spennende prosjekter på jobben med verdens beste kollegaer og venner. Hva vi ikke skal gjennom i livet, da dere..? Det er spennende, skremmende, utmattende og energisk på samme tid.

Bildene over er stylet av Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen på foto og var på trykk i KK på senhøsten i fjor. Nå har det skjedd mye og jeg gleder meg til å vise dere! 🙂


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *