Prosjekt ute-frokost!

De som kjenner meg best, vet at jeg elsker frokost! Få ting slår rundstykker, kaffe, blomster og musikk både på lørdager, søndager, mandager, tirsdager og onsdager. Hadde bare alle hverdager kunne startet sånn.

Derfor har jeg startet prosjekt UTE-FROKOST!

Jeg begynte så smått en kveld denne uken med snekring av hagebord av en gammel trekasse og et understell i jern som jeg hadde stående. Kvelden etter fant jeg fem stoler på Finn og Tise, og dagen etter den fineste vinballongen på Løkka.

Nå har jeg malt litt, spist noen frokoster på den halvferdige verandaen min, kjøpt inn beis og kost meg masse. Kreativiteten kommer så fort solen titter fram. Det mangler ikke på prosjekter, med andre ord!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *