DIY – Julekrans

Julegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, Decoration

DIY – JULEKRANS

Har du lyst til å pynte hjemme med noe lettvint og fint? Da kan kanskje dette prosjektet være helt perfekt i adventstiden 🙂 Finn fram julepynten på loftet og sett i gang da vel!

Julen er noe jeg har mange gode minner fra. Det er tradisjoner, familiekvelder og ekstra tid til å kose seg i sofaen med dynen på morgenkvisten. Forventninger og kosen med å kjøpe gaver til venner og kjente. Tradisjonen hjemme hos oss, er blant annet kombinasjonen av både ribbe- og pinnekjøtt, i tillegg til uendelig mange kaker. Vi er bakegale hele gjengen, tror jeg. Søskenbarn, tanter og onkler. Og de inngifte i familien, får rett og slett kakesjokk av å komme inn i familien.

Men tilbake til dagens post. Til denne kransen kan du bruke det du har av julekuler, men det enkleste er å bruke små og mellomstore. Du får kjøpt billige julekuler på butikker som Søstrene Grene og Clas Ohlson, som disse. Det samme gjelder hyssing eller bånd, som er brukt som dekorasjon.

Du trenger:

Kleshengere i metall
Små – og mellomstore julekuler
Bånd (feks gavebånd eller hyssing)
Tang

Julegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, DecorationJulegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, Decoration Julegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, DecorationJulegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, Decoration
 1. Begynn med å “demontere” kleshengerene. Dette gjør du ved å snurre ut toppen, slik at du enkelt kan tre på julekulene. Form kleshengeren til en sirkel med hendene, så godt du kan.
 2. Tre på små – og mellomstore julekuler i litt forskjellige farger. Jeg har brukt gull, rød og bronse, men bruk gjerne det du har liggende!
 3. Når kleshengeren er halvfull av julekuler, tvinner du bånd rundt resten av metallet. Jeg har knytt en sløyfe med litt tykkere bånd, øverst på kransen med litt tykkere bånd  🙂 Du avslutter med å klippe av den øverste delen av kleshengeren med en tang.
Julegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, DecorationJulegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, DecorationJulegaver, Julepynt, Hjemmelaget julepynt, DIY, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interiør, Interior, Christmas, Decoration

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram 

2 Comments

 1. Anne Karin

  Så fint 🙂 for en god idé!

  1. klisjehjemmet

   Tusen takk for det! <3 🙂

   God helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *