Before Christmas sets in

Interior, Interiør, Norske interiørbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY, Foto, PhotographyInterior, Interiør, Norske interiørbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY, Foto, PhotographyInterior, Interiør, Norske interiørbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY, Foto, PhotographyInterior, Interiør, Norske interiørbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, DIY, Foto, Photography

Before Christmas Sets In

De siste ukene har inneholdt noen endringer i tilværelsen for meg. Tilfeldighetene førte til at jeg fikk et jobbtilbud i reklamebyrået Fjeldheim & Partners, så nå er jeg inne i min tredje uke, med 5o blide kollegaer og en kantine der jeg garantert vil gå opp ti kilo 🙂  Noe av det beste, er at vi holder til rett i nærheten av Ingensteds, som etter min mening er et av de fineste stedene i Oslo. Jeg kommer nok til å oppdatere dere litt mer om jobben etterhvert, for den kan tas med inn i bloggverdenen også.

Ellers er det bare en uke til jeg setter i gang med julegaver og forberedelser. Til tross for å ha mottatt flere ønskelister, spist pepperkaker og drukket gløgg, må jeg vente til julestemningen er skikkelig på plass, for å starte med julegavene. Litt av julestemningen kom derimot i helgen, da det ble tent tusenvis av julelys på Aker Brygge, etterfulgt av fyrverkeri.

Og selv om det er lite lilla og rødt å skimte her akkurat nå, er jeg kommet i gang med å lage litt julete innlegg. De kommer i løpet av kort tid, så jeg håper dere følger med videre 🙂

Ha en fin dag!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *