Dulce de Leche

Dulce de Leche, Norske interiørbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Spiselige julegaver, Julegaver, Dette gir du i julegaver

Dulce de Leche

Her er en liten utskeielse som du må vente lenge på for å smake, om du først setter i gang. Likevel lover jeg deg at det er verdt det, for dette smaker helt himmelsk! 🙂 Dulce de leche kan brukes som topping på grøt, i ulike paier og kaker, som karamellsaus eller som pålegg. Søtt og godt!

Kondensert søtet melk er ikke det samme som Vikingmelk som fås kjøpt på dagligvarebutikker. Stikk innom en butikk med stort utvalg eller utenlandske varer, de har som regel alltid det du ser etter. Har du en stor kjele, kan du lage flere samtidig og gi bort i gave til venner og bekjente i tiden fram mot jul. Det har jeg tenkt til!

Dulce de Leche, Norske interiørbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Spiselige julegaver, Julegaver, Dette gir du i julegaver

Det eneste du må gjøre, er å putte hermetikkboksene i en stor kjele og dekke hele boksene med vann. Kok opp vannet og la det putre i 4-5 timer. Pass på underveis at boksen alltid er under vann, og fyll på med varmt vann underveis siden vannet fordamper. Boksen kan eksplodere om den har for lite vann rundt seg, så følg godt med underveis og la boksen avkjøles helt, før du åpner den.

Lykke til!


Nominer meg gjerne som årets interiørblogger på Vixen Blog Awards 2016 🙂
Det kan du gjøre HER

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *