Vi stopper ikke der, kan du tro.

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Vixen Blog Awards 2016, Interiør, Norske interiørbloggere, Norsk interiørblogg

Vi stopper ikke der, kan du tro.

Det er litt over ett år siden vi flyttet inn i leiligheten. Soverommet var det eneste stedet vi kunne være og jeg trodde på et tidspunkt at vi aldri kom til å få et fungerende bad igjen. Om vi så ut som støvmonstre, med maling i håret og sparkel på buksen alle sammen? Det kan du trygt si.

Men vi stopper ikke der, så klart. Etter en lang pause med oppussingen, er vi nå i gang igjen. Jeg fikk ånden over meg en kveld og skisset bilder i Photoshop av hvordan vi ville ha det. Etter å ha klippet og limt inn alt mulig,  fra vegger i  en leilighet på Finn.no og Lene Orvik sine klesskap (!), begynte det å ligne et soverom. Og siden jeg var så godt i gang, tegnet jeg like godt inngangspartiet også. Så satte jeg egentlig bare i gang, bokstavelig talt.

Nå er gangen nesten ferdig, mens soverommet er i startgropen akkurat nå. Det er veldig deilig å ha begynt med noen kreative prosjekter igjen! Vi mangler stort sett alt, men det er veldig greit å ha skisser i bakhånd dersom vi kommer over de rette bjelkene eller den helt perfekte lysekronen 😉

Trine Midtun Klisjéhjemmet, Interior, Interiør, Klisjéhjemmet, Vixen Blog Awards, Årets interiørblogg

Bloggen har vært litt i dvale det siste halve året og prosjekter har vært lagt litt på is. Det har vært deilig å ha noe fast å gå til, samtidig som jeg merket savnet etter å utrykke meg gjennom blogg, bilder og video. Jeg var på vei tilbake i frilanstilværelsen da en mulighet dukket opp, som lot meg kombinere alt jeg liker å gjøre. En skikkelig morsom og utfordrende mulighet, som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om 🙂 Det er ikke alltid veien går straka-vegen, men at den blir til mens man går, det prøver jeg alltid å minne meg selv på.

Så nå ser dere en liten smakebit av hva dere kan forvente dere framover av oppussing på hjemmefronten. Og selv om jeg ikke har vært den mest hyppige bloggeren den siste tiden, håper jeg at dere likevel har lyst til å nominere meg til Vixen i år også 🙂  Nominere kan du gjøre ved å trykke HER og velge meg som årets interiørblogg. Det ble mange budskap i en post dette her, men håper jeg blir tilgitt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *