På sett – OT-Magasinet

Ot Behind the scenes 18, Oslo Trend, OT, Stephen Butkus, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Foto, Fashion, Oslo, Fotograf, Magasin, Tatjana WeddegjerdeOt Behind the scenes 7, Oslo Trend, OT, Stephen Butkus, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Foto, Fashion, Oslo, Fotograf, Magasin, Tatjana WeddegjerdeOt Behind the scenes 6, Oslo Trend, OT, Stephen Butkus, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Foto, Fashion, Oslo, Fotograf, Magasin, Tatjana WeddegjerdeOt Behind the scenes 5, Oslo Trend, OT, Stephen Butkus, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Foto, Fashion, Oslo, Fotograf, Magasin, Tatjana WeddegjerdeOt Behind the scenes 4, Oslo Trend, OT, Stephen Butkus, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Foto, Fashion, Oslo, Fotograf, Magasin, Tatjana WeddegjerdeOt Behind the scenes 3, Oslo Trend, OT, Stephen Butkus, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Foto, Fashion, Oslo, Fotograf, Magasin, Tatjana WeddegjerdeOt Behind the scenes 1, Oslo Trend, OT, Stephen Butkus, Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Foto, Fashion, Oslo, Fotograf, Magasin, Tatjana Weddegjerde

På shoot for OT-Magasinet

Det er ikke alle dagene i denne bransjen som er så like, heldigvis! 🙂

For to uker siden var det god stemning på sett da vi skulle ta de siste bildene for OT-Magasinet. EB Production er de som arrangerte Oslo Trend for noen år tilbake og de produserer et magasin som kommer ut et par ganger i året. Det er en ganske tykk blekke av inspirasjon, fashion og intervjuer som er verdt å ta en titt i, når det lanseres i slutten av Oktober 🙂

Vi hadde med oss modellen Celine fra EB Models, mens Tatjana Weddegjerne sto for hår – og makeup. Jeg stilte som assistent og sto for nødvendige “props” og bilder av jobben vi gjorde, mens Stephen Butkus var fotograf for dagen. En veldig flink fotograf, for øvrig, og bildene som kommer på trykk er utrolig fine!

En veldig gøy dag i Oslos gater, til tross for regnvær og utallige nysgjerrige forbipasserende. Celine gjorde en super jobb og det var en gøy opplevelse å være med på. Hun tok utfordringen på strak arm og det var veldig inspirerende å se hvor fokusert hun var under jobben – til tross for omstendighetene. Jeg har alltid visst at modeller jobber knallhardt og at det som internasjonal modell er mer som en livsstil, men å se det “live” gjør meg veldig inspirert.

I kveld skal jeg forresten på visningen til James Lazar Braathen, der EB Models leverer flere av modellene til showet. Jeg oppdaterer dere på Snapchat og på bloggen underveis og i etterkant. Håper du følger med!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *