På jobb i drømmehuset

Event, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB Models

På jobb i drømmehuset

Hverdagen er i gang igjen, og jeg jobber mer på jobben enn med bloggen om dagen. Det kommer seg etterhvert, men en ting om gangen 🙂

Som blogger, blir man ofte invitert på eventer og pressevisninger. Alt er ordnet og fikset i forkant, for at vi skal ha mulighet til å ta fine bilder, mingle og spise mat. Jeg har ofte tenkt på hvordan det er å være på den “andre” siden av spakene. Under jobben jeg gjorde for Kähler, fikk jeg en smakebit på dette, men å få jobbe enda mer konkret med eventer, er en spennende erfaring.

Her om dagen rigget vi i stand til et high-end event i et litt utradisjonelt lokale, som du ser på de tre bildene over. På et high-end event, er som regel lokalet i topp stand, men denne gangen var det totalt motsatt.

Event, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB ModelsEvent, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB ModelsIMG_1097

Vi måtte det bygges provisoriske vegger, legges nytt gulv for anledningen og henges opp scenetepper og lysekroner overalt. Før vi i det hele tatt kunne tenke på pynt, musikk og servering. En eldgammel, men flott bygård skulle huse gjestene og på noen dager bli mest mulig presentabel. Her gikk det ikke an å gå i “vanlige klær, inntil en halvtime før gjestene kom inn døren 😉

Jeg elsket huset i seg selv, som hadde trevegger, murstein, vindeltrapp og flott hage med paviljong og store trær. Kanskje – en dag, har jeg råd til mitt eget hus med hage?! Det må jo være lov til å drømme 🙂

Event, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB ModelsEvent, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB Models

Mye av den siste dagen brukte jeg til å gjøre i stand blomsterdekorasjonene. Både port, trappeoppgang og ting som skulle skjules ble dekt med planter. Dessverre fikk jeg ikke tatt bilder av alt, men litt ser du her.

Skal du pynte til hagefest, kan du fint bruke det du har tilgjengelig. Om du bare kjøpe snittblomster, kan det gå hardt utover budsjettet! Nå som høsten er på vei, kan grener og grønne busker brukes til å tvinne kranser med. Om du kjøper én bukett med avskårne blomster, kan den klippes opp og brukes til å sprite opp kransene. Da er du langt på vei!

Trappe – og port dekorasjonen, er gjort i stand på under en halvtime. Det eneste du trenger er litt ståltråd, en saks og litt lange, tøyelige grener. Å bruke ute-blomster til et rustikt, men flott hus, er helt innafor syns jeg 🙂

Event, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB ModelsEvent, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB ModelsEvent, Interiør, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Mikkel Åkervik, Eldbjørg Frank, EB production, EB Models

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *