Knork Flatware – Black Design

Knork Flatware, Black Design, Design, Cutlery, Bestikk, Svart Bestikk, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske InteriørbloggerKnork Flatware – Black Design

Leter du etter noe som skiller seg ut på middagsbordet? Da er kanskje Knork Flatware noe for deg.

Over lengre tid har jeg vært på jakt etter et svart bestikk, som kunne brukes både til hverdag og fest. Valget falt på Knork Flatware som ble designet av Michael D Miller. Jeg har testet dette i lang tid nå, og nå fra høsten 2016 er det tilgjengelig hos Black Design. Det er et solid og tungt bestikk som finnes i ulike utførelser. Jeg falt personlig for både svart og messing.

Noe av det fine med Knork er at bestikket kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes både til hverdag og til finere selskaper. Bestikket er likt på hver side, noe som også gjør det brukervennlig for både høyre – og venstrehendte. Knivene er skarpe, uten taggete kanter og har et litt bredere skaft, som gjør at de er enkle å holde både for store og små.

Knork Flatware, Black Design, Design, Cutlery, Bestikk, Svart Bestikk, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske InteriørbloggerKnork Flatware, Black Design, Design, Cutlery, Bestikk, Svart Bestikk, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske Interiørblogger Knork Flatware, Black Design, Design, Cutlery, Bestikk, Svart Bestikk, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske Interiørblogger

De fleste jeg kjenner, vet jeg er glad i rustikke ting. Likevel må det ikke bli for søtt og feminint. Det må være en fin miks av farger, gamle gjenstander, solide materialer og gjerne også designobjekter. Det svarte bestikket fra Knork er noe som skiller seg ut, samtidig som det ikke skriker etter oppmerksomhet på bordet. Hos oss, passer det perfekt inn i stilmiksen som vi begge er glad i.

I stylingen her, har jeg kombinert bestikket med tallerkner i røff keramikk. Treverk, kongler, stener og lin, i kombinasjon med konfetti og bånd i gull utgjør bordpynten. Over bordet har jeg hengt eucalyptusblader og grener på en snor av hyssing. Noen av de små bladene har jeg lagt utover tallerkenenen og på den måten tar bordpynten opp igjen fargene i denne dekorasjonen. I videoen under kan du se flere detaljer av den 🙂

Knork Flatware, Black Design, Design, Cutlery, Bestikk, Svart Bestikk, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske InteriørbloggerKnork Flatware, Black Design, Design, Cutlery, Bestikk, Svart Bestikk, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske Interiørblogger Knork Flatware, Black Design, Design, Cutlery, Bestikk, Svart Bestikk, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Norske Interiørblogger

Bestikket kan fint kombineres med hvite fat og kan også få en delikat og feminin styling, til tross for fargen. Jeg har brukt bestikket i hele sommer, i kombinasjon med ulike tekstiler og til ulik mat. Det neste på ønskelisten min – i tillegg til flere produkter i den svarte serien, er versjonen i messing. Det spørs om ikke vi må begynne å samle på den fargen også 🙂

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *