Jeg har fått ny jobb

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Klisjehjemmet, Every Body Models, EB Productions, Eldbjørg Frank, Mikkel Aakervik, Mediehus, Jobb, Ny jobb

   

Juni_15

Jeg har fått ny jobb!

Veien blir til mens man går. Nå har veien endret seg igjen – heldigvis innenfor samme bane.

I denne bransjen kommer det av og til endringer rundt hver eneste lille sving. Ingen kan vel noensinne kalle seg for ferdig utlært heller. Det er noe av det som gjør det spennende og samtidig ganske nervepirrende 🙂

I løpet av dette halvannet året har jeg prøvd meg på litt forskjellig. Jeg har måtte lære meg mye om sosiale medier og publisering, samtidig som fotografering, styling, skriving og video har stått sentralt. Litt i villrede, rett og slett fordi jeg interesserer meg for så mye.

Nå har jeg fått en jobb der jeg får brukt alt det jeg har lært så langt – og enda litt til! 🙂 Sjonglere flere oppgaver og få mer relevant erfaring. Bloggen fortsetter som før, med litt mer innblikk i hva jeg gjør om dagen.

Om dere har spesefikke ønsker, må dere gjerne gi meg en lyd om det.

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Klisjehjemmet, Every Body Models, EB Productions, Eldbjørg Frank, Mikkel Aakervik, Mediehus, Jobb, Ny jobb

Trine Midtun, Klisjéhjemmet, Klisjehjemmet, Every Body Models, EB Productions, Eldbjørg Frank, Mikkel Aakervik, Mediehus, Jobb, Ny jobbTrine Midtun, Klisjéhjemmet, Klisjehjemmet, Every Body Models, EB Productions, Eldbjørg Frank, Mikkel Aakervik, Mediehus, Jobb, Ny jobb

Jobben er hos EB Production / Eb Models, som tidligere het Every Body Models. Det drives av Eldbjørg Frank og Mikkel Aakervik og i arkivet har de over 10 000 modeller og statister. I tillegg til å booke modeller og skuespillere til oppdrag, produserer de reklamefilmer, materiell eller eventer for ulike aktører.

De har blant annet produsert filmene til Thune som Marna og Ørjan figurerer på, og var menneskene bak eventet på Chitra House for Porsche og Chopard noen uker tilbake. Jeg kommer til å gjøre litt forskjellig. Alt fra å drive deres sosiale medier, til scenografi, foto, frihåndstegning (!), styling og booking.

Håper dere følger med, for jeg tror dette kan bli veldig morsomt! 🙂


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

2 Comments

 1. Lise Mari

  Så spennende! Gratulerer så mye med ny jobb! 🙂

  1. klisjehjemmet

   Tusen takk for det, Lise Mari!

   Håper alt står bra til med deg <3 🙂

   Klem fra meg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *