Tid for time-out

Tid, Fretex, Styling, Time out, Summer, Sommer, Klisjéhjemmet, Styling, Interiør, Interior, Interiordesign, Soverom, Trine Midtun, En gang tilTid, Fretex, Styling, Time out, Summer, Sommer, Klisjéhjemmet, Styling, Interiør, Interior, Interiordesign, Soverom, Trine Midtun, En gang tilFretex, Styling, Time out, Summer, Sommer, Klisjéhjemmet, Styling, Interiør, Interior, Interiordesign, Soverom, Trine Midtun, En gang tilTid, Fretex, Styling, Time out, Summer, Sommer, Klisjéhjemmet, Styling, Interiør, Interior, Interiordesign, Soverom, Trine Midtun, En gang tilTid, Fretex, Styling, Time out, Summer, Sommer, Klisjéhjemmet, Styling, Interiør, Interior, Interiordesign, Soverom, Trine Midtun, En gang tilTid, Fretex, Styling, Time out, Summer, Sommer, Klisjéhjemmet, Styling, Interiør, Interior, Interiordesign, Soverom, Trine Midtun, En gang tilTid, Fretex, Styling, Time out, Summer, Sommer, Klisjéhjemmet, Styling, Interiør, Interior, Interiordesign, Soverom, Trine Midtun, En gang til

Tid for time-out

Den siste tiden her i Oslo, har vært en varmebølge uten like. Det gjelder kanskje også Norge generelt!? 🙂 Det har vært grilling på verandaen, barn løpende rundt mellom husene og solen har knapt vært borte. Å ha noen timer i skyggen etter jobb i skyggen – en liten time-out, er derfor ikke helt å forakte 🙂

Om det blir tid lager jeg meg gjerne iste, setter meg i en koselig krok og får litt inspirasjon og påfyll gjennom magasiner. Forrige uke var det helt nødvendig. Jeg var helt slått ut og merket at kroppen hanglet og influensaen var like rundt hjørnet. Feber og sommervarme, er ikke helt den perfekte kombinasjonen! Men desto viktigere var det å ta litt vare på seg selv 🙂

Er det noen andre som har merket at overgangen fra kulde til skikkelig sommervarme, har slått ut kroppen litt? 🙂

På bildene over, ser du grønne elementer fra stylingsamarbeidet med Fretex. Jeg elsker brettet og den blå tekannen. Sengeteppet, det grønne pleddet og korallen er også fra Fretex.

Et enkelt tips til de tradisjonelle sengegavlene, er å henge opp et florlett stoff bak sengen som du enkelt fester på to små stifter/spiker. Her har jeg brukt noen billige, hvite gardiner med enkelt mønster.

Ha en strålende fredag!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *