Styling av sommerbordet – Fretex

Styling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Styling av sommerbordet – Fretex

Jeg blir aldri lei av å dekke bord til litt koselige anledninger. Gjør dere? Denne gangen har jeg brukt asjetter og små detaljer på bordet fra Fretex og En Gang Til. Her er et bildedryss til dere.

Å dekke bordet i hverdagen, er ofte noe som skjer i hui og hast. Det søles, det smules og så bærer det avgårde i barnehagen og på jobb. I helger og under middager med venner og familie, er det derimot en større mulighet for å bruke litt tid på bordekkingen.

Bruk gjerne et stykke med stoff som løper over bordet, for å skape en naturlig ramme for pynten. Dere som kjenner bloggen og meg, vet at jeg elsker naturmaterialer som tre og lin i stylingene mine. Denne er ikke noe unntak. Det er noe rolig og harmonisk over disse elementene og de er veldig lett å bruke til alle anledninger, syns jeg.

Styling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun KlisjéhjemmetStyling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun KlisjéhjemmetStyling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Elementer av glass, er med på å skape kontraster og gir et litt feminint og lekent utrykk. Disse små krukkene er fra Fretex og er perfekt til å ha salt og andre krydder i på bordet. Krystallbollen som dere så vidt kan skimte på filmen under, er også fra Fretex og er super til ulike salater.

For servering av drikke har jeg brukt ulike glass – blant annet med hank, for å skape en uformell stemning. Gamle syltetøyglass kan være et alternativ.

Styling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun KlisjéhjemmetStyling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun KlisjéhjemmetStyling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Lysestakene i gull som du ser over, er også fra Fretex. Til tross for gullfargen er de små og enkle og ikke altfor dominerende i stylingen. Tenk på at gjestene skal se hverandre over bordpynten – det blir enklere om pynten er litt lav! 🙂

Her har jeg lagt små blomster, rundt om kring på bordet for en sommerlig stemning. Hvis du føler det blir litt for “shabby chic” kan du bruke flere svarte elementer for å bryte med det feminine. Jeg har her valgt å bruke svarte lys i tillegg til noen stålplater som bordbrikker.

Vil dere se flere bordstylinger, kan dere klikke dere inn herher og her.

Styling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun KlisjéhjemmetStyling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun KlisjéhjemmetStyling av sommerbordet, Styling av bord, Borddekking, Sommerbord, Borddekorasjon, DIY, Inspirasjon til festbord, Fretex, Klisjéhjemmet, Norske interiørbloggere, Interiør, Interior, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Under her er en liten filmsnutt, som også ligger på YouTube kanalen min. Gå gjerne inn og følg meg der om du vil ha med deg filmklippene før de slippes på Facebook og blogg 🙂


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook 

3 Comments

 1. Så fint bord Trine:-)
  Hvor har du fått tak i den kule champagneflasken?
  Klem Therese

  1. klisjehjemmet

   Hei Therese!

   Ja, superkul flaske og takk for komplimentet.

   Den heter Szigeti og fås på vinmonopolet.

   Ha en fin helg videre <3 Klem

 2. Therese Knutsen

  Lekkert bord Trine! 🙂
  Hvor er Champagneflasken fra?
  Klem
  Therese

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *