Styling av soverom – Fretex

Styling av soverom, Styling soverom for Fretex, Klisjéhjemmet Fretex, En gang til, Soverom, Bed room, Interior, interiør, Norske interiørbloggere, Sommerlige soverom

Velvet Red – Styling av soverom for Fretex

Styling nummer to for Fretex, har fokus på soverommet. Rød er fokuset, med en blanding av gull, grønt og hvitt. Håper du blir inspirert til noen enkle forandringer hjemme.

Er det noe Fretex har mye av, er det puter i alle farger og fasonger. De er rimelige og perfekt om du vil gjøre noe med hjemmet ditt på budsjett! 🙂 Kombiner gjerne flere teksturer og farger, men ha noen gjennomgående mønstre eller nyanser. Putene her går i rød, rosa og oransje, kombinert med ett hvitt sengeteppe som roer det hele litt ned.

Styling av soverom, Styling soverom for Fretex, Klisjéhjemmet Fretex, En gang til, Soverom, Bed room, Interior, interiør, Norske interiørbloggere, Sommerlige soveromStyling av soverom, Styling soverom for Fretex, Klisjéhjemmet Fretex, En gang til, Soverom, Bed room, Interior, interiør, Norske interiørbloggere, Sommerlige soveromStyling av soverom, Styling soverom for Fretex, Klisjéhjemmet Fretex, En gang til, Soverom, Bed room, Interior, interiør, Norske interiørbloggere, Sommerlige soverom

Jeg skjønner veldig godt at sengen hjemme, ikke ser slik ut hver dag. Det gjør hvertfall ikke vår! I helgene derimot, bruker jeg ofte litt ekstra tid på å re opp sengen og gjøre soverommet litt ekstra hyggelig. Da er et lyst sengeteppe og noen puter med fine farger, enkelt og raskt for å friske opp soverommet litt 🙂

Mange av produktene fra Fretex er til salgs. Så om du lurer på noe, spør i kommentarfeltet 🙂

Styling av soverom, Styling soverom for Fretex, Klisjéhjemmet Fretex, En gang til, Soverom, Bed room, Interior, interiør, Norske interiørbloggere, Sommerlige soveromStyling av soverom, Styling soverom for Fretex, Klisjéhjemmet Fretex, En gang til, Soverom, Bed room, Interior, interiør, Norske interiørbloggere, Sommerlige soverom

Ta gjerne også en titt på filmen under, som viser små klipp fra soverommet etter denne stylingen. Det er flere som spør på Facebooksiden min om hvilket kamera jeg bruker for filmene mine. Det er et Canon M3 kompaktkamera. Etterbehandlingen gjør jeg i IMovie og Final Cut Pro.

På fredag legger jeg ut enda en styling for Fretex. Denne gangen for middagsbordet 🙂 Følg med!

Ha en fin dag videre!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *