Fretex – Bohemian summer vibes

Fretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, Redesign

Fretex – Bohemian summer vibes

Den første stylingen min for Fretex og En Gang Til er en fargerik kombinasjon som definitivt trekker tankene mine mot sommeren. Håper du blir inspirert.

Bohemian summer var den gjennomgående tanken min bak denne stylingen for Fretex og En Gang Til. I og med at stuen her er hakket mer fargerik enn hva vi pleier å ha her hjemme.  Jeg blir glad av å omgås med ulike fargekombinasjoner og teksturer. Nytt, gammelt og en dose med farge-galskap. For meg, er også farger sommerlig og innbydende.

Her er det gulldetaljer, blandet med koraller, tepper og metall. Den ellers så hvite sofaen vår fikk et dryss av puter med mønster og de grønne detaljene var mange.

Fretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, RedesignFretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, RedesignFretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, Redesign

Før var jeg glad i å matche fargene hjemme. Nå er det ikke så viktig for meg lenger. Jeg trives bedre med lyse nyanser på veggene og mer fargerikt interiør. Blander du brukt og nytt, er muligheten større for at du ikke får det likt hjem som alle andre. Det trenger ikke bety at du slår deg helt fullstendig løs, men små elementer kan gjøre store forskjeller.

Denne stylingen tar våre egne ting som utgangspunkt. Bildeveggen lot jeg henge, sofaen er den samme, ellers er de fleste tingene fra Fretex i Ole Deviksvei, som er den største Fretex butikken i Norge. Det grønne stoffet kan brukes som pledd og er fra Fretex i Universitetsgata. Det er også den fine korallen 🙂

Fretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, RedesignFretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, RedesignFretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, RedesignFretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, Redesign Fretex Bohemian Summer Vibes, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Trine Midtun, Fretex og Klisjéhjemmet, En gang til, Inspirasjon, Interior, Design, Redesign

Jeg har også skrevet en liten sak om grunnen til at jeg valgte å samarbeide med Fretex. Den finner du HER om du er interessert i å lese 🙂

Spør i vei i kommentarfeltet om du lurer på noen av produktene 🙂 Nesten alt er til salgs og jeg svarer gjerne om du har spørsmål.

Ha en strålende dag videre og ta gjerne en titt på videoen under fra prosessen!


Følg gjerne på Instagram og Facebook

Fretex bohemian summer vibes, Interior, Interiør, Klisjéhjemmet

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *