På trykk i…

På trykk i, Trine Midtun KlisjéhjemmetI denne ukens KK, KK Magazine, KK, Interiør, Tone Kroken, Yvonne Wilhelmsen, Enkle Gleder Blogg, Mai Morseth, Interior Design, I media, På trykk i, Trine Midtun KlisjéhjemmetI denne ukens KK, KK Magazine, KK, Interiør, Tone Kroken, Yvonne Wilhelmsen, Enkle Gleder Blogg, Mai Morseth, Interior Design, I media, På trykk i, Trine Midtun KlisjéhjemmetI denne ukens KK, KK Magazine, KK, Interiør, Tone Kroken, Yvonne Wilhelmsen, Enkle Gleder Blogg, Mai Morseth, Interior Design, I media,

På trykk i…

Det er er litt merkelig å se seg selv på trykk, likevel er det ekstra koselig denne gangen. I den forrige leiligheten, var det bare meg. Denne gangen fikk jeg med guttene mine og katten også.

God mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg og er godt i gang med en ny uke 🙂

I helgen plukket jeg opp ukens KK. I denne utgaven finner du nemlig en sak om oss og den nye leiligheten. Til og med katten er med 🙂 Om du har lyst til å lese litt mer om hvordan vi har det eller bare bli litt bedre kjent med oss, må du forte deg – for bladet er kun i salg i en uke.

Artikkelen er på 8 sider og viser mer oversiktsbilder enn det jeg har vist dere tidligere. Flere har etterlyst nettopp dette, men det har i grunn ikke vært så mye oversiktlig å vise dere tidligere. Sånn er det når oppussingen går over tid og vi har valgt å ikke kaste oss over alt med en gang. Men det morsomme, er jo at leiligheten stadig er i forandring 🙂

Stylingen i denne saken er gjort av flinke Tone Kroken og bildene er tatt av Yvonne Wilhelmsen. De var også teamet som gjorde reportasjen i den gamle leiligheten min, og det er alltid koselig å jobbe sammen med de. Tone har lang fartstid i bransjen som stylist og sto blant annet bak hele stylingen til tv-serien Top Chef. Anbefaler å ta en titt på bloggen hennes, som er full av nydelige hjem og inspirasjon.

Tekst er skrevet av tidligere redaktør i KK og blogger Mai Morseth. Hun har en engasjerende blogg, full av deilige oppskrifter.

Følg gjerne med videre på bloggen denne uken 🙂 Jeg er i gang med stylingen for Fretex og gjennom dette prosjektet, vil flere områder i leiligheten få et annet utrykk.

Ha en fin dag så lenge!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

10 Comments

 1. Du er så flink Trine <3 Dette bladet må jeg ha!

  1. klisjehjemmet

   Tusen takk, Helene! Det er du også <3 :* Ha en fin mandag!

 2. Så moro Trine! Dette må jeg få med meg 🙂

  1. klisjehjemmet

   <3 🙂 Så hyggelig!

   Håper vi sees snart!

 3. Hei Trine,
  Artikkelen i KK er virkelig flott – for noen inspirerende bilder! Jeg liker hvordan hjemmet deres ser så koselig og innbydende ut og kunne ønske at jeg hadde det så fint hjemme hos meg! Kan jeg spørre hvor den store brune puten med litt etnisk mønster er fra, den er veldig fin ( den i sofaen din)?:) Hilsen, Julie:)

  1. klisjehjemmet

   Hei!

   Så hyggelig å høre, Julie 🙂 <3 Den er stylisten sin og jeg husker ikke hvor den var fra, dessverre. Har sendt hun en melding for å få et svar til deg. Uansett, så vet jeg at de har lignende puter på H&M Home akkurat nå <3 🙂

   Håper du får en fin uke videre! Klem fra meg

   Klisjéhjemmet på Instagram
   Klisjéhjemmet på Facebook

   1. Hei, takk for hjelpen, jeg skal sjekke ut H&M Home og se hva jeg finner der:)
    Ha en fin dag, Julie 😀

   2. klisjehjemmet

    Bare hyggelig og takk det samme! 🙂 <3

    Klisjéhjemmet på Instagram
    Klisjéhjemmet på Facebook

 4. Så flink! Dette må jeg lese:)

  1. klisjehjemmet

   Tusen takk, Anne Karin! Hyggelig at du vil lese og håper du blir inspirert <3 🙂

   Ha en fin uke videre!
   Klem fra meg

   Klisjéhjemmet på Instagram
   Klisjéhjemmet på Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *