Hvorfor akkurat Fretex?

Fretex Fashion, Fretex, Jenny Skavlan, En gang til, Gjenbruk, Antikk, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet interiør, Interiør, Interior design, Interior, Home

Hvorfor akkurat Fretex?

For ikke lenge siden var jeg på Fretex og plukket varer til styling her hjemme. I alle varianter, farger og patinaer. Hvorfor ikke hos en skikkelig ettertraktet designer, tenker du kanskje? Det kan vel ikke være digg å samarbeide med Fretex?

Sannheten er, at det er det faktisk.

Selv om jeg i lang tid har blogget om interiør, har jeg alltid likt kombinasjonen av antikk og mer kjente merkevarer. Det er miksen som interesserer meg – og ikke minst historien bak.

Fretex inspirerer meg, fordi det i all hovedsak fokuseres på gjenbruk og ansattes mulighet for tilpasning i arbeidslivet. Det har vokst fra være noe “annerledes” og litt merkelig til å bli trendy og akseptert. Jenny Skavlan figurerer på kampanjer, de kjører brudeshow og lager Pop-Up butikker i samarbeid med skoler som Westerdals.

Blant reolene i butikkene, finns fortsatt ting du virkelig vil rynke på nesen av. Likevel er det tett – i tett med små perler, hyggelig betjening og god stemning. Det helhetlige konseptet er det som tiltrekker meg 🙂

Fretex Fashion, Fretex, Jenny Skavlan, En gang til, Gjenbruk, Antikk, Norske interiørblogger, Norske bloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet interiør, Interiør, Interior design, Interior, Home

Det betyr ikke at jeg ikke trekkes mot større designere og konkrete merkevarer. Tvert i mot. Det å gå i dybden blant ulike designerne og merkevarer, høre om deres inspirasjon, driv og vei fra start til suksess, er ganske fantastisk. Det å få historien bak kulissene og lære fra andre, gir meg ekstra motivasjon i periodene der kreativiteten går tregt og du føler at verden virkelig jobber i mot deg. Glamorøst, billig, merkelig eller skikkelig trendy. Det er inspirerende på hver sin måte.

Likevel, har Fretex noe som mange andre kanskje mangler litt; Det enorme mangfoldet. Det er teksturer i alle varianter, materialer i alle farger og fasonger – uten noen form for klar, overordnet stil. Tar du turen til en av butikkene, finner du garantert noe som setter interiøret hjemme hos deg i et annerledes lys.

feet

Da jeg lusket rundt på hovedlageret i Ole Deviks Vei i Oslo, fant jeg mange produkter som jeg virkelig ikke vil levere fra meg igjen. “Nå har vi jo alt vi trenger?!” var min første reaksjon da alt var levert og sto i stuen. Likevel (og kanskje heldigvis?) er jeg tro til meningen min om at personlig stil hjemme, bygges over tid og ikke etter to timer på et butikklager.

Tingene i stylingene framover, er derfor mulig for dere å kjøpe gjennom Fretex Fashion sin Facebookside eller gjennom hjemmesiden En Gang Til. I tiden framover håper jeg også at dere blir inspirert av innleggene for Fretex både her bloggen og videoene som legges ut her og på min Facebookside.

Ha en fin helg, dere!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *