Sommeridyll til vennefesten

Sommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfestSommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfest

Sommeridyll til vennefesten

Det er ikke lenge til sommeren er her for fullt og jeg har lyst til å gi dere litt ekstra inspirasjon til sommerbordet med denne posten. Er det flere som gleder seg til sene sommerkvelder sammen med venner, enn meg?

Vi liker å invitere folk på middag, men det er ikke alltid vi slår på stortrommen når det kommer til pynt og gjennomtenkt styling. Det er ikke til å stikke under en stol at det krever litt planlegging og at hverdagen ikke alltid strekker til for slike prosjekter. Likevel håper jeg at denne posten kan gi deg noen enkle tips og litt inspirasjon, til en sommermiddag eller to.

Natur, velkommen skal du være!

Det er lite som frister mer enn noe kaldt i glasset, varme mot huden og skikkelig smakfull sommermat. Kombinasjonen av skjell, naturmaterialer, krystallglass og innslag av hyssing og eucalyptusblader gjør ikke noe annet enn å understreke dette, syns jeg 🙂 Er du enig?

Noe jeg forbinder med den norske sommeren, er varme svaberg på sørlandet, frisk bris og saltvann. Å bringe små naturelementer inn i pynten under en vennefest eller middag, uavhengig om du befinner deg på sørlandet eller ei, kan vel ikke skade?

I denne enkle stylingen har jeg brukt stoffbiter som servietter, knyttet sammen med litt hyssing. Deretter har jeg dyttet inn en liten eucalyptus mellom hyssingen som pynt. Feires det bursdag eller utdrikningslag, kan du alltids skjule en liten lapp i servietten med noe morsomt som må gjøres i løpet av kvelden. Eller noe enda enklere, som et lite sjokoladehjerte i sølv 🙂

Sommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfestSommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfestSommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfest

Enkelt og tilgjengelig

Før maten serveres og gjestene dine setter seg godt til rette, er det fint å ha noe lett og friskt stående på bordet som gjestene kan sette tennene i. Det kan gjøres så enkelt som å sette fram noen skåler med olivener, salte kjeks eller jordbær.

Spesielt under middager der man ikke har sett hverandre på lenge og det brukes litt tid på mingling, syns jeg det er hyggelig å knaske på noe mens jeg går rundt og oppdateres litt på hva mine venner har gjort siden sist 🙂 Kanskje dine gjester gjør det også?

Sommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfestSommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfestSommeridyll til vennefesten, Norske Interiørblogger, Norske Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Styling, Sommermat, Borddekking, Sommerfest, Utdrikningslag, Vennefest, Sommerlig borddekking, Hvordan dekke bordet, Inspirasjon sommer, Sommerlig, Trine Midtun, Cozy Room, Eucalyotus, Hyssingtråd, DIY, Middagsbord, Tips til vennemiddagen, Tips til vennefesten, Sosial mat, Tapas, Meny sommerfest

Sosial sommermat

Tenk at mat er en sosial greie. Hvilken type mat bør du servere for å underbygge dette enda mer?

Et tips fra meg, er mat som tar lang tid å spise. Forhåpentligvis bidrar slik mat til mer prat og lengre tid rundt bordet. Reker, raclette eller ost og kjeks kan være eksempler på dette 🙂

Men dere som kjenner meg, vet at jeg er en stor tilhenger av tapas. Ikke bare er det godt, men det tar lang tid å spise og gir stor variasjon. Legg maten i mange små skåler og fat og send det rundt blant gjestene. Ha maten bordet, for det bidrar til at gjestene blir sittende og at praten blir mer kontinuerlig 🙂

Om du vil ha en full meny, kan jeg anbefale denne posten, som inneholder alt jeg serverte på sommerfesten til interiørbloggerne på United Influencers i fjor. Menyen er full av farger, smaker og kontraster 🙂

Ta gjerne en titt på videoen under om du vil se steg for steg, til hvordan jeg dekket hver kuvert.

God sommerfest da folkens! 🙂


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *