Rustikt sommerbord på 1 – 2 – 3

Rustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Styling, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske matbloggere, Lagerhaus, Borddekking, Rustikk, Sommerfest, Eucalyptus, Cozy Room, Home & Cottage, By Bjørkheim, Sinsen Brukthall, Hvordan dekke bordet

Rustikt sommerbord på 1 – 2 – 3

Et rustikt sommerbord på 1 – 2- 3 nå som sommeren er i anmarsk og det er høysesong for middagsbesøk, vennekvelder, grilling på verandaen og skikkelig sommermat. Er du som meg, liker du kanskje litt kreativ bordekking både til hverdag og fest? Da er dette en liten inspirasjonspost jeg håper kan få deg i sommermodus!

Rustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Styling, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske matbloggere, Lagerhaus, Borddekking, Rustikk, Sommerfest, Eucalyptus, Cozy Room, Home & Cottage, By Bjørkheim, Sinsen Brukthall, Hvordan dekke bordetRustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Styling, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske matbloggere, Lagerhaus, Borddekking, Rustikk, Sommerfest, Eucalyptus, Cozy Room, Home & Cottage, By Bjørkheim, Sinsen Brukthall, Hvordan dekke bordet

På sommerbordet kan du gjerne gi gjestene en liten melding om at de er viktig for deg.  Et personlig budskap eller med et morsomt slagord for kvelden, er med på å sette stemningen. Det trenger ikke være mer enn et gråpapir-ark med noen blyantstreker på, men tilpass det gjerne til gjesten!

På denne stylingen har jeg brukt et postkort fra Lagerhaus til ti kroner. Slike er fine å ha liggende og går ikke ut på dato. Jeg har en hel haug av disse, som ofte henges opp rundt om kring i huset for dekorasjon og litt godfølelse. 🙂

Rustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Styling, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske matbloggere, Lagerhaus, Borddekking, Rustikk, Sommerfest, Eucalyptus, Cozy Room, Home & Cottage, By Bjørkheim, Sinsen Brukthall, Hvordan dekke bordet

Kaster du de brukte glassflaskene? Ikke gjør det! Legg de i vannbad, gi de en runde i oppvaskkummen og bruk de til servering av drikke til gjestene.

Om du allerede har plukket ut drikke til maten, surr et tørkle rundt flasken for å gjøre den litt dekorativ og til en del av stylingen din, slik som her.

Tørklene kan også brukes til å legge serviset i og pynte litt ekstra med et blomsterkvast eller to. Her har jeg brukt eucalyptusblader for å ta opp grønnfargen i krydderplantene og saltskålen på bordet. Om ikke du har tørkler, fungerer gråpapir med litt hyssing rundt også som et fint alternativ

Rustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Styling, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske matbloggere, Lagerhaus, Borddekking, Rustikk, Sommerfest, Eucalyptus, Cozy Room, Home & Cottage, By Bjørkheim, Sinsen Brukthall, Hvordan dekke bordetRustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Styling, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske matbloggere, Lagerhaus, Borddekking, Rustikk, Sommerfest, Eucalyptus, Cozy Room, Home & Cottage, By Bjørkheim, Sinsen Brukthall, Hvordan dekke bordet

Bruk naturlige elementer fra kjøkkenet i borddekkingen din, som hvitløk, friske urter og små skåler med salt.

La det være enkelt for gjestene å krydre opp maten noen ekstra hakk, med spennende ingredienser på bordet. Sett gjerne fram litt dressinger, oljer og eddik mellom pynten også, det er hvertfall noe jeg liker å eksprimentere med 🙂

Bruk utradisjonelle bordbrikker og kombiner ulike sammen for et spennende og lekent utrykk. Gråpapir, hekleduker, rottingbrikker i tre, svart innpakningspapir eller som her; Stålplater.

Rustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Rustikt Sommerbord, Rustikk, Rustikt, Sommerbord, Bordpynt, Styling, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Klisjéhjemmet, Norske interiørblogger, Norske matbloggere, Lagerhaus, Borddekking, Rustikk, Sommerfest, Eucalyptus, Cozy Room, Home & Cottage, By Bjørkheim, Sinsen Brukthall, Hvordan dekke bordet

Produkter brukt i styling: 
Stålplate – Brukthall Sinsen
Bordbrikker med skjell – Cozy Room
Bordbrikke mørk grå – Cozy Room
Bambusskåler – Cozy Room
Tallerkner i tre – By Bjørkheim
Postkort – Lagerhaus
Tørkler – Home & Cottage


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *