Pukka og tilfeldigheter

Sponset event i régi av Polhem PR

Pukka, Pukka Herbal Tea, Pukka og tilfeldigheter, Den Britiske Ambassaden, Polhem PR, Pressefrokost, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, Oslo, Trine Midtun Klisjéhjemmetpukka_67

Pukka og tilfeldigheter

Den Britiske ambassaden. Frokost med Pukka Herbal Tea, nydelige omgivelser og læring om helsebringende urter. Alt skulle jo ligge til rette for at te-bølgen tok oss alle. Likevel var det mer enn te-bølgen som fasinerte meg og fikk meg til å stoppe opp denne dagen.

Da Pukka lanserte teen sin i Norge, ble den trolig kjent som merket med den første te-emballasjen som kunne pynte opp hver enste kjøkkenbenk i det norske hjem.

Etter hvert som årene har gått, har mange av oss fått opp øynene rundt Pukkas fokus på økologisk og bærekraftig produktutvikling, i tillegg til et stort spekter av helsebringende urter. Vi har heldigvis lært at emballasjen ikke er alt – og nå er vi det landet i verden som drikker mest Pukka te per innbygger.

Her om dagen ble vi invitert til den Britiske ambassaden for å møte grunnleggeren selv, Tim Westwell. Ikke minst skulle vi få et innblikk i hva som startet det hele, for nettopp dét var en tilfeldighet av de sjeldne.

Pukka, Pukka Herbal Tea, Pukka og tilfeldigheter, Den Britiske Ambassaden, Polhem PR, Pressefrokost, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, Oslo, Trine Midtun KlisjéhjemmetPukka, Pukka Herbal Tea, Pukka og tilfeldigheter, Den Britiske Ambassaden, Polhem PR, Pressefrokost, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, Oslo, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Ja, det er interessant å lære mer om de helsebringende urtene, selv om jeg ikke er en ekspert i verken økologisk eller bærekraftig produksjon. Likevel var det noe annet som inspirerte meg mer; En kontaktannonse.

For litt over ti år siden satte en sliten og lei Tim Westwell inn en kontaktannonse i et blad, med et ønske om å få med seg mennesker til å starte noe bærekraftig og økologisk. Han hadde lenge kjent på et ønske om å gjøre noe i tråd med verdiene sine og som han selv uttalte; Han kjente at han trengte å lage litt ”space” for seg selv. Han tok et aktivt valg om å endre noe med hvordan han hittil hadde valgt å leve livet sitt, til det bedre.

Etter to uker, var det én som svarte på kontaktannonsen og det var begynnelsen av Pukka-eventyret. Valget til Tim Westwell, om å ta sjansen og endre retning, endte opp med ny yrkesvei, over 100 ansatte og eksport til 70 land.

At livet er tilfeldig og vanskelig å forutse, er ingen hemmelighet. På samme måte som at Tim Westwell, nok aldri forutså hvilken reise han skulle ut på. Likevel tror jeg mange burde være flinkere til å huske, at også mange av tilfeldighetene til en viss grad kan styres.

Pukka, Pukka Herbal Tea, Pukka og tilfeldigheter, Den Britiske Ambassaden, Polhem PR, Pressefrokost, Norske interiørbloggere, Norske bloggere, Oslo, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Du kan aktivt styre og takke ja til de små valgene i hverdagen som kan være positive for deg selv. Lag litt space for deg selv. Stopp opp i blant og velg noe som du vet gjør deg godt og dropp klesvasken. Jeg sier ikke at du burde gjøre som Tim Westwell og snu hverdagen din regelrett på hodet, men kjenn litt etter på hva som er viktig for deg. Vi har ofte en tendens til å bare flyte med strømmen hele gjengen.

Kom litt opp fra den strømmen, ta aktive, positive valg og lag litt space i tidsklemma for deg og dine verdier.

2 Comments

  1. Utrolig fint innlegg Trine <3

    1. klisjehjemmet

      Tusen takk, fine deg! <3 Var koselig å dra sammen, så det håper jeg vi får til flere ganger!

      God helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *