Steg for steg – Rustikk Bordekking

Rustikk bordpynt – Steg for steg

Steg for steg til hvordan du kan dekke bordet rustikt og sommerlig. Bordekking skal være gøy og forhåpentligvis gir jeg deg litt idéer til neste gang du skal ha middagsgjester 🙂

Steg for steg, Styling, Borddekking,Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

1.
Bruk en stålplate, svarte brikker eller svart innpakningspapir til den nederste dekorasjonen. Disse platene er kjøpt på Brukthall Sinsen.

Steg for steg, Styling, Borddekking, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

2.

Plassér en rund, grå spisebrikke over den firkanted. Gjerne en heklet slik som her. Denne er fra Cozy Room og finnes i ulike farger.

Steg for steg, Styling, Borddekking, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

3.
Plassér en litt mindre rund spisebrikke i en annen farge over den grå. Her har jeg valgt en med større hull og skjelldekorasjoner for å la spisebrikken under komme til syne litt ekstra.

Spisebrikken er fra Cozy Room og kan også brukes som bordbeskytter for kaseroller og stekepanner. Finnes i ulike størrelser.

Steg for steg, Styling, Borddekking, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

4.
Sett på en tallerken i tre eller i et anner rustikt materiale som keramikk eller stein. Her har jeg brukt en tallerken fra By Bjørkheim som opprinnelig er fra Bali. Alle tallerknene er unike og vi bruker de hver eneste dag!

Steg for steg, Styling, Borddekking, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

5.
Sett en liten serveringsskål i tre/bambus på venstre side av tallerkenen. Om du skal ha tapas eller småretter er denne perfekt til å ha dressinger eller ovivener i for gjestene. Skålen er fra Cozy Room.

Steg for steg, Styling, Borddekking,Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

6.
Bruk et lintørkle og knyt det i en fin knute. Disse lintørklene er fra Home & Cottage og finnes i ulike farger.

Steg for steg, Styling, Borddekking, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

7.
Legg bestikket fint inn i knuten.

Steg for steg, Styling, Borddekking, Dekorasjoner, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

8.

Legg et eucalyptusblad inn i knuten sammen med bestikket.

Steg for steg, Styling, Borddekking, Dekorasjoner, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

9.
Pakk inn rene, brukte flasker eller drikken som skal være til maten, i lintørkler. Her har jeg brukt en liten flaske på 0,33l, som kan brukes til servering av vann.

Styling, Borddekking, Dekorasjoner, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

10. 
Sett flasken på høyre side av tallerkenen.

Steg for steg, Styling, Borddekking, Dekorasjoner, Inspirasjon bordekking, Inspirasjon bordpynt, Bord dekorasjoner, Interiør, Interior, Styling, Interiørblogger, Matbloggere, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Lagerhaus, Cozy Room, By Bjørkheim, Home & Cottage, Brukthall Sinsen, Kreative borddekorasjoner, Tableware, Konfirmasjonsbord, Festbord, Sommerfest

11.
Plassér en lapp på hver av serveringsskålene, der du enten kan skrive navnet til gjestene eller velge ut et lite slagord slik som her. Dette kortet er kjøpt på Lagerhaus.

Lykke til!

Del gjerne posten på Facebook om dette var noe som inspirerte deg 🙂


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *