Hva inspirerer deg, da?

IHva inspirerer deg, nspirerer, Prate om trender, mening om trender, hva er en trend, Interiør, Trender, Trends, Inspirasjon, Spørsmål fra journalister, Interiørblogger, Trender 2016, Selvutvikling, Meninger, Personlige meninger

Hva inspirerer deg da, Trine?

“Hva inspirerer deg, da Trine?” Er et spørsmål jeg har fått flere ganger den siste tiden fra journalister i forbindelse med intervjuer. De vil vite hva mine must-haves er for sesongen og hva jeg tror vi burde pakke ned i esker igjen.

Ikke minst vil de snakke om trender.

Hver eneste gang jeg får spørsmål om trender rynker jeg litt på nesen. Jeg vet jo hva som er populært, men jeg speider etter ikke etter nye trender og tendenser. Likevel vet jeg at vi på en eller annen måte påvirkes av det uansett. Og det eneste jeg vet om meg selv og trender, er at jeg helst styrer unna så langt det lar seg gjøre.

Jeg styrer ikke unna trendene eller trendobjektene fordi de ikke er fine. Tvert i mot, egentlig. Men de gjenspeiler ikke nødvendigvis hvem jeg er. De gjenspeiler i stor grad ofte markedskrefter, mediebildet og strategier, som det ligger hundre tusenvis av kroner bak. Jeg vil helst spikke, spare og samle. Lage meg et hjem over tid, fyllt av minner og verdier som ikke blekner i takt med magasinene fra i fjor. Jeg vil helst ikke ha noe, kun fordi hundrevis av andre har akkurat det samme.

Derfor svarer jeg som regel til disse journalistene, at det mest inspirerende jeg også ser hos andre, er hjem som blir til over tid, nettopp gjennom det å spikke, spare og samle. Det er hjem som fylles opp ut i fra familiens behov, men også gjennom reiser, opplevelser, minner og tilfeldigheter. Det trenger ikke å matche. Det trenger heller ikke å være nyeste trend. Det jeg tenker mest på er følelsen av å ”se” hvem jeg er på besøk hos.

Og vet du hva jeg synes? Et inspirerende hjem skapes ikke bare av tingene, men av menneskene som puttes inn der. Selv de guleste furuveggene kan skape en god atmosfære dersom inkluderende, varme og lykkelige mennesker bor der. Eller hva mener du? 🙂

Så når noen spør meg om hva som burde pakkes ned, så er det ikke arveobjektene fra bestemor, tegningene fra barna eller det blå teppet fra sommeren du og kjæresten traff hverandre.

Det er spørsmålet om trender, must haves og fargekoder du definitivt ikke kan ha på veggen. Alt burde jo være lov, så lenge du trives og individualitet burde vel også være ganske trendy? 🙂

Takk for at du leste og del gjerne dine meninger i kommentarfeltet om du vil 🙂


Følg meg gjerne på Instagam og Facebook

2 Comments

  1. Kristine

    Bra skrevet

    1. klisjehjemmet

      Tusen takk, Kristine <3 🙂 Håper alt står bra til med dere!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *