Superenkel Sirkelsalat

  

Superenkel sirkelsalat, Salat, Sirkelsalat, Tapas, Tilbehør, Salat, Avocado og tomatsalat, Mat, Klisjéhjemmet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Inspirasjon, Lettvint lunsj, Lunsj, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Superenkel Sirkelsalat

. . .

Trenger du noe deilig, fargerikt og friskt til middagen eller noe godt å servere til venninnegjengen? Da er denne superenkle sirkelsalaten helt perfekt. Den er en slager hjemme hos oss og er ferdig på 15 minutter!

Salaten kan varieres etter smak og behag. Mine tips er rød eller grønn pesto, ristede pinjekjerner og kremet balsamico. Servér gjerne med et fat serranoskinke for å sette prikken over i’en. Rødløk i tynne skiver smaker også godt.

Oppskriften er nok til 1 porsjon dersom den skal spises alene, ellers er den fin til 2 personer om den serveres sammen med litt serranoskinke og brød.

. . . 

Superenkel sirkelsalat, Salat, Sirkelsalat, Tapas, Tilbehør, Salat, Avocado og tomatsalat, Mat, Klisjéhjemmet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Inspirasjon, Lettvint lunsj, Lunsj, Trine Midtun Klisjéhjemmet

. . .

Superenkel sirkelsalat, Salat, Sirkelsalat, Tapas, Tilbehør, Salat, Avocado og tomatsalat, Mat, Klisjéhjemmet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Inspirasjon, Lettvint lunsj, Lunsj, Trine Midtun Klisjéhjemmet

. . .

Salat, Sirkelsalat, Tapas, Tilbehør, Salat, Avocado og tomatsalat, Mat, Klisjéhjemmet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Inspirasjon, Lettvint lunsj, Lunsj, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Superenkel Sirkelsalat

1 pakke fersk mozarella
1 / 2 stor avokado
1 1/2 stor tomat
evt. litt rødløk

1 klype maldonsalt

1.

Del avokadoen i to og skjær denne i skiver, før du bruker en skje til å fjerne skallet.

Skjær tomaten i to og del også denne opp i skiver. Den ferske mozarellaen skal ikke deles i to, men skjæres i skiver slik som den er.

2.

Anrett ingrediensene inntil og etterhverandre på et fat i en sirkel. Strø over maldonsalt og servér straks 🙂

Superenkel sirkelsalat, Salat, Sirkelsalat, Tapas, Tilbehør, Salat, Avocado og tomatsalat, Mat, Klisjéhjemmet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Inspirasjon, Lettvint lunsj, Lunsj, Trine Midtun Klisjéhjemmet

. . .

Superenkel sirkelsalat, Salat, Sirkelsalat, Tapas, Tilbehør, Salat, Avocado og tomatsalat, Mat, Klisjéhjemmet, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Inspirasjon, Lettvint lunsj, Lunsj, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Håper det smaker!

Trenger du noe godt tilbehør til denne salaten, finner du flere HER.


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *