3 tips på veien til drømmekjøkkenet

Kjøkken, Oppussing, Interilr, Styling, Inspirasjon, Cozy Room, Milla Botique, Ellos, Muubs, Betong, Rustikk, Lin, Industrielt Kjøkken, Styling, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet

3 tips på vei til drømmekjøkkenet

Kjøkkenet. Et sted der mange Norske familier bruker flere timer i uka. Meg inkludert.

Da vi flyttet til den nye leiligheten, valgte vi å totalrenovere kjøkkenet. Vi har valgt å satse på kontraster som mørke steinvegger og lyse skap, samtidig som vi velger myke og duse tekstiler i lin og litt tykkere materialer. 

Totalrenovering av kjøkken blir fort en dyr affære og det er heller ikke noe man endrer ofte.  Under er likevel et lite utvalg av noen av varene vi har valgt å kombinere med den nye kjøkkeninnredningen for å få et mykt og lunt utrykk.

3 tips på vei til drømmekjøkkenet, Kjøkken, Oppussing, Interilr, Styling, Inspirasjon, Cozy Room, Milla Botique, Ellos, Muubs, Betong, Rustikk, Lin, Industrielt Kjøkken, Styling, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet

 Hvit vaseGrønn vase (adlink) – MuggeKokosskålTeppeFat – Dekkebrikke

Tilgjengelighet

Ulike materialer og farger kan fint mikses og settes sammen på kjøkkenbenken for et lekent utrykk. Gå til innkjøp av noen praktiske oppbevaringsglass som kan stå framme med teposer, kaffe eller litt frukt og grønnsaker. Det er pent, men ikke minst er det en lettvint måte å få i seg mer grønnsaker på 😉

Plassér gjerne brikker til å ha under koppene og et par krus, lett tilgjengelig ved siden av kaffemaskinen. Dette gjør det enkelt for gjestene å forsyne seg selv.

3 tips på vei til drømmekjøkkenet, Kjøkken, Oppussing, Interilr, Styling, Inspirasjon, Cozy Room, Milla Botique, Ellos, Muubs, Betong, Rustikk, Lin, Industrielt Kjøkken, Styling, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Er skuffene trange og vanskelig å lukke opp? 

Sett gjerne trefjøler mot veggen og store kjøkkenredskaper i glass eller vaser, slik at de ikke tar opp plassen i skuffer og skap. Store visper eller øser, kan gjerne bidra til at redskapene vikler seg inn i hverandre og det unngår vi fint på denne måten.

Sortér poser med halvfabrikata, mel, sukker og andre bakevarer i bokser slik at det holder seg ryddig og oversiktelig til neste gang du skal gyve løs på kjøkkenet.

3 tips på vei til drømmekjøkkenet, Kjøkken, Oppussing, Interilr, Styling, Inspirasjon, Cozy Room, Milla Botique, Ellos, Muubs, Betong, Rustikk, Lin, Industrielt Kjøkken, Styling, Norske interiørblogger, Trine Midtun Klisjéhjemmet

Speil fra MillaTrebrett, salatbestikk, linserviett og skap fra Muubs Lykt og pledd fra Cozy Room

Investér i servise og brikker som kan brukes både til fint og til hverdags.

Rustikk keramikk og servise i tre er i vinden og er edgy og annerledes. Ikke minst kan ulike fasonger og fargetoner mikses sammen om du skal ha middagsgjester, for å få et lekent og samtidig lunt utrykk. Jeg bruker gjerne spisebrikker i jute, kombinert med keramikk eller tallerkner i trematerialer, sammen med brettede eller knytte linservietter.

Ønsker du å dra på litt ekstra, finnes det flere ulike hverdagsglass i krystallimitasjon som er med på å sette stemningen enda høyere under  frokosten. Jeg har et fint glass fra Frederik Bagger (sponset), som er utrolig fint både til å drikke kalde og varme drikker med, men også til å spise youghrt i med litt granola på toppen.

God fredag!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *