Styling in the dark

Styling, Stue, Norske Interiørblogger, Sofakrok, Ikea, Anouska, Drivved, Katt, KlisjéhjemmetStyling, Stue, Norske Interiørblogger, Sofakrok, Ikea, Anouska, Drivved, Katt, KlisjéhjemmetStyling, Stue, Norske Interiørblogger, Sofakrok, Ikea, Anouska, Drivved, Katt, KlisjéhjemmetStyling, Stue, Norske Interiørblogger, Sofakrok, Ikea, Anouska, Drivved, Katt, KlisjéhjemmetStyling, Stue, Norske Interiørblogger, Sofakrok, Ikea, Anouska, Drivved, Katt, Klisjéhjemmet

Det skjer ting på hjemmebane nå med tanke på oppussingen. Vi har endret hele peisen. Gangen er blitt til stein (!) og vi henger opp lamper i taket. Jeg har bare ikke helt kommet ut av juleferieboblen med tanke på bloggen helt enda. Av og til trenger man en real time-out for å komme med kreativt og inspirerende innhold igjen 🙂

I morgen er det Vixen og jeg skal treffe noen jenter i forkant, før prisutdelingen og etterfesten. Gleder meg til å treffe alle bloggkollegaer og kjente fjes igjen 🙂

Er det noen her som vil se før-bilder av leiligheten forresten? Jeg har endelig funnet de gamle bildene fra før vi flyttet inn og deler de gjerne med dere.

Ha en fin kveld!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *