Cleaning out Christmas

Trine Midtun, Vakre Hjem og Interiør, Vakre Hjem & Interiør, Rydder ut julen, Lesestoff, Norske InteriørbloggerTrine Midtun, Vakre Hjem og Interiør, Vakre Hjem & Interiør, Rydder ut julen, Lesestoff, Norske InteriørbloggerTrine Midtun, Vakre Hjem og Interiør, Vakre Hjem & Interiør, Rydder ut julen, Lesestoff, Norske InteriørbloggerTrine Midtun, Vakre Hjem og Interiør, Vakre Hjem & Interiør, Rydder ut julen, Lesestoff, Norske Interiørblogger

Vi er i full gang med oppussingen igjen etter en rolig periode med mye venner på besøk, familie og reising fram og tilbake til Bergen. Nå er hverdagen tilbake igjen og søndagen ble brukt til rydding, vasking og klargjøring av alt som måtte i orden før jobb og barnehagehverdag igjen.

Her er noen små bilder av reportasjen i Vakre Hjem & Interiør som er på trykk nå. Det ble lesestoffet i går, sammen med kaffekoppen mellom vask og støvtørking.

Håper dere får en strålende mandag! 🙂


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *