This Week

Sammendrag denne uken, Trine Midtun, Norske interiørblogger

Jeg tenkte å begynne med en ny fast spalte på bloggen som skal komme hver søndag og den skal omhandle uken som gikk. Spalten gir dere et innblikk i litt mer enn bare interiørbildene mine og jeg håper dere liker litt variasjon 🙂

Vanligvis kommer jeg til å ha spaltedagene fra søndag til søndag, men i dag tar jeg med et par dager ekstra siden det er første gang. Kort fortalt har dagene bestått av besøk, pepperkakebaking, workshops, venner og familie. Her er uken som gikk, oppsummert kort og presist gjennom favoritter, hangups og høydepunkt 🙂

Sammendrag denne uken, Trine Midtun, Norske interiørblogger, Det Nye, Vulkan Oslo, Ukens Mat, Workshop, Collage

Hverdag, Jul, Norske interiørblogger, Ingensteds Oslo, Blå Oslo, Vulkan, Mathallen , Klisjéhjemmet, Visit Oslo, Tips, Hverdag, Livvstil, Uken som gikk, Styling, Stylist

Ukens morsomste jobb

Det kan vel egentlig ikke kalles en jobb, men på mandag var jeg en av 12 jenter som var samlet på Opinion for å videreutvikle magasinet Det Nye. Workshop med klipping og liming av magasinforsider og mange meninger. Veldig, veldig gøy! Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde utdannet meg som Art Director og jobbet redaksjonelt i et større team.

Ukens Mat

ALT annet enn mikro! Nå kan vi steke rundstykker, bruke stekeplaten og komme inn i normalen igjen. Luksus, som man virkelig ikke tenker over før man mangler det. Ikke minst litt for mye smugspising på pepperkaker og nonstop.

Ukens arkitektur

Jeg elsker området rundt Vulkan, Blå og Ingensteds! Mursteinsbygningene, kombinert med graffiti og lysekroner hengende mellom de røffe kontrastene. Dere burde rusle innom det området om dere er i nærheten av Mathallen.

Hverdag, Jul, Norske interiørblogger, Klisjéhjemmet, Visit Oslo, Tips, Hverdag, Livvstil, Uken som gikk, Styling, StylistUkens plagg

Forrige uke var det skinnbukse og ullgenser, nå er skinnbuksen byttet ut med paljettskjørt og strømpebukser.

Ukens overraskelse

Marengsene som kom på døren fra en bloggleser i nabolaget 🙂 De forsvant fort! Veldig hyggelig overraskelse etter at jeg hadde hjulpet henne med tips til juledekorasjonene på Snapchat. Tilbakemeldinger og hilsner fra dere er gull verdt!

Ukens minne

Ukens minne var rett og slett hele forrige helg. Pepperkakebaking med gode venner, der blant annet kusinen min Oda og hennes kjæreste kom hele veien fra Gjøvik. Vi ble sittende oppe til fem om morgenen å skravle, så kan vel kalle det en god utnyttelse av alle døgnets timer 🙂 Søndagen gikk med til kafé og shopping sammen med blant annet Thea fra My Little Kitchen. Var litt trøtt mandag morgen, men utrolig verdt det!

Ukens sang

Jeg er et musikkmenneske og er det noe jeg ikke klarer meg uten, så er det øreproppene mine, spotify og lyd døgnet rundt. Sangene som spilles mest hjemme hos oss akkurat nå og alltid får meg i godt humør er Red Eyes med The War On Drugs og Pretend med Seinabo Sey.

God fredag alle sammen! 


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for inspirasjon

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *