Interiørekspert hos DNB

Interiørekspert i DNB, Styling, Norske interiørblogger, Norske stylister

For en stund siden ble jeg spurt om å uttale meg som ekspert i DNB sin nye nettlansering som går live i disse dager. I mange artikler fram mot jul, er jeg med å diskutere mine beste interiørkupp, trender og tips til oppussing. Selvfølgelig er det stas!

Likevel håper jeg å formidle at oppussing ikke skal handle slavisk om trender, nye kjøp og “må-ha” produkter. Vi må bli flinkere til å tørre å kjøre vår egen stil, satse på annerledes materialvalg og la ting som tiltaler deg, komme over dørstokken.

Interiørekspert i DNB, Styling, Norske interiørblogger, Norske stylister

Treder er kun pekepinner og retningslinjer, mer enn noe du skal følge slavisk. Trenden nå er faktisk ikke trender, men tendenser. Tendenser betyr lange perioder der fokuset dreier seg om det samme. Eksempler på dette er gjenbruk, økologiske produkter, kortreiste produkter og naturmaterialer. Det henger sammen med fokuset vi har i verden i dag, der mange av oss søker mot det opprinnelige. En sunn tendens, syns jeg!

Interiørekspert i DNB, Styling, Norske interiørblogger, Norske stylister

Jeg har masse arveobjekter og bruktkupp hjemme og elsker det. Å blande nytt og gammelt, små fargeklatter og helt “frika” ting, gjør meg absolutt ingenting 🙂

Ha en strålende kveld!

Klem fra meg


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for inspirasjon og oppdateringer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *